Jeżeli ktoś jest zainteresowany Capture One Pro/Express to właśnie zaczęła się promocja z 50% zniżką do końca maja. Moim zdaniem program godny polecenia.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany Capture One Pro/Express to właśnie zaczęła się promocja z 50% zniżką do końca maja. Moim zdaniem program godny polecenia.
Też jest możliwość korzystania z dwu monitorów, a czy w takim samym zakresie funkcjonalności co w C1 tego nie wiem.
klik1
Ostatnio edytowane przez And.N ; 23.05.14 o 12:04
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
A nawet do końca czerwca - Pro w sklepie poniżej za $150 do wzięcia, przy checkoucie trzeba użyć kodu "DTC150". Jak się ktoś zastanawia czy warto, to polecam trialem się pobawić - jak dla mnie wymiata.
http://www.digitaltransitions.com/page/capture-one-pro
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
View -> Hide Browser (lub CTRL-B).
Na start warto też rzucić okiem na to video:
(pierwsze 4m można odpuścić, opowiada o katalogowaniu) i ew. później na tą playlistę: https://www.youtube.com/playlist?lis...7xL0SapRxUNzs9
OM-1, mZD 12-40 F/2.8, mZD 60 F/2.8, Nocticron 42.5 F/1.2
flickr: lcf80
a ja się zapytam, czy duża jest różnica między Elements 12 a 13 ?
byłem zdecydowany na zakup 12, gdy właśnie znalazłem ofertę nowej wersji 13
program ma by do domowego polepszania Rawów z M-10![]()
Miałem, używałem darmowej wersji i płatnego triala. Jak dla mnie program genialny, lepszy od Lightrooma, bardziej intuicyny, łatwiej było mi uzyskać żądany efekt zwłaszcza na początku mojej przygody z RAW ale później też do niego próbowałem wracać.
Przegrał z Lightromem tylko brakiem biblioteki (LR fajnie układa cały bałagan) i obsługą wtyczek.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
cena praktycznie zbliżona
pytam o różnice, dlatego że na początku wiadomo że trzeba będzie posilić się pomocnymi filmikami instruktażowymi, a tych jest więcej dla Elementsa 12