|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wow ŚwietneDzięki. I to jest ta sama wersja programu co ta do pobrania testowa ze strony adobe - tylko licencja inna? Aż ciężko uwierzyć - tylko studiować
Saboor - zazdroszczę córze- fajnie mieć tatów co takie prezenty kupują.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Fenomen Adobe dla ucznia PS ok. 1000PLN dla firmy ponad 4000PLN
Saboor - zazdroszczę córze- fajnie mieć tatów co takie prezenty kupują.[/QUOTE]
Zdolna jest a i ja na tym skorzystałem
---------- Post dodany o 18:20 ---------- Poprzedni post był o 18:19 ----------
Uczniem, stróżem, woźną... byle w placówce akredytowanej przez Ministerstwo Oświaty.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez And.N ; 18.05.14 o 18:47
A są jakieś różnice czy się kupuje w pudełku czy wersję downloadową ze strony adobe? ( np. w perspektywie tych późniejszych przenosin z kompa na komp - wystrczy wpisać swój numerek i albo sobie włożyć płytę albo ściągnąć drugi raz?)
Saboor, albo zlikwodowali tą opcję z photoshopem, bo jak patrzę na ich stronie to można sobie tylko kupić coś w stylu abonamentu studenckiego- albo nie umiem się na tej stonie odnaleźć.
Nie ma żadnej różnicy, poza tym, że w pudełku jest często najstarsza wersja x.0 (z zerem na końcu). Po zainstalowaniu takiej wersji pudełkowej, następuje pobranie upgrade do najnowszej wersji. Najlepiej więc pobrać sobie z netu, potestować, a potem kupić pudełko z numerem licencji. W przypadku wersji student&teacher numer licencji i tak dostajemy z "centrali" za pomocą emaila, bo wcześniej trzeba wysłać im dokumenty do walidacji statusu ucznia-nauczyciela. Ja kupowałem LR na syna z II klasy szkoły podstawowej, potem kolejne wersje kupowałem jako upgrade do normalnej komercyjnej wersji (podobna cena upgrade).
Faktycznie chyba PS'a nie ma już w tej promocji ... może jest jakaś promocja na wersji z chmury.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 18.05.14 o 19:52