|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Też powinniśmy sie bronić przed tymi stanami, moze wizy dla nich wprowadzić.
Podobnie jak oni dla nas najlepszych sojuszników? w wojenkach.
Wiem, że to już polityka ale szlag mnie trafia jak taki duży kraj jak Polska przed wszystkimi na kolanach się ugina i błaga o jałmuznę. Poźniej sie jeszcze cieszy, że podobnoż ileś tam euro wywalczyli.
Żal i żenada po krótce jak bym miał skomentować.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 19.01.14 o 00:41
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Witam... nie wiecie czy photoshop elements 12 czyta Rawy z Em5 i EM1?
pozdrawiam
Czyta. Na pewno
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
bardzo dziękuję...
dzięki![]()
Podepnę się pod temat.
Czy w gimpie jest możliwość nagrania i odtworzenia powtarzalnych akcji?
a z resztą nie istotne![]()
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 30.01.14 o 11:39
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Miałem podobny problem z ponowną rejestracją LR5, działa u mnie jednocześnie na Macu i Win (umowa dopuszcza używania programów Adobe na dwóch systemach).
Po awarii kampa usunąłem program, ściągnąłem z ich strony ponownie i niestety nie udało się uruchomić, wykonałem telefon przedstawiłem całą sytuację i panienka z obsługi bez żadnych problemów wprowadziła co trzeba tak, że mogłem uruchomić ponownie. Gdybym w połączeniu z internetem odinstalował program to ponowna instalacja przebiega pomyślnie, natomiast gdy usunąłem z dysku bez internetu to ponowna instalacja widzi jako trzeci komputer i następuje blokada, tak mi wyjaśniono w rozmowie telefonicznej aczkolwiek nie robiąc problemów.
Czy jeśli użytkuje się na dwóch kompach, to na macu jest wersja w języku angielskim, a windowsie można mieć z polskim?
"łapię chwile ulotne..."