OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
[QUOTE=Saboor;1039535]Nie mam już od dawna OV ale Dasz radę!Tylko zmniejsz fiolety(suwak w stronę czerwieni)
Karmazyn też w stronę czerwieni, mniejsza saturacja i efekt powinien być podobny. pokażę Ci kawałek kaczki:
OTE]
Nie mam już od dawna OV ale Dasz radę!Tylko zmniejsz fiolety(suwak w stronę czerwieni)
Karmazyn też w stronę czerwieni, mniejsza saturacja i efekt powinien być podobny. pokażę Ci kawałek kaczki:
Tanio się wykpiłeś, a OV zawsze z marszu możesz sobie zainstalować, ale co tam. Kolory kaczki to nam może zrecenzować tylko Namor1 gdyby zechciał.
Dla ciebie to miałbym zajęcie bardziej ambitne. Gdybyś w łaskawości swojej raczył się pochylić nad pogardzanym Zonerem to poprosiłbym o pomoc. Nie ma w tym żadnego haczyka.
Podam szczegóły jeśli cię to interesuje.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jedyny kolor czysty jaki jest w tym kadrze do odniesienia to zrenica oka kaczki.Jest czarna.Przy rozjasnianiu powinna byc szara bez zadnych nalotow.
Pokombinuj wlasnie i tym czarnym kolorem sie sugeruj.Wyjdzie Ci takZałącznik 107386Wtedy jak porownasz ze Swoja probka to zauwazysz,ze ziemia na ktorej ona stoi jest szara nie jest w takim dziwnym rozowo sliwkowym odcieniu-popatrz tu TwojeZałącznik 107387.Mozna tez zalozyc,ze bylo pochmurno i "bezkolorowo"Wtedy z mojej probki zbijamy lekko nasycenie,mozna oziebic tez troche dla uzyskania tamtego klimatu.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dałbyś RAWA tej kaczki
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mi się z kolei wydaje, że u Ciebie są kolory przekłamane [jakieś oliwkowe]. Zdjęcie, które umieścił Saboor, z kolei dl a mnie za jasne. Podobne otrzymałem z automatycznej korekty, ale uznałem je za nierzeczywiste.
Raczej sobie dam z tym spokój, bo nie mam duszy artysty, którą Wy posiadacie.
Nie potrafię przesyłać takich dużych plików.
Namor1 moze twoj monitor cos nie tak wyswietla, dla mnie wersja Mirka jest OK
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie