Saboor jest wielki!
Pomógł mi w aktualizacji i przechytrzył ten diabelski wynalazek [znaczy się komputer].
Ja mam karencję, ale jak kto może (+).
Dzięki wszystkim, którzy próbowali mi pomóc, choć jak znam życie [tzn. siebie] będzie jeszcze mocno eksploatowany![]()
Jak to jest z tą wtyczką ACR do PSE? Piszecie, że jest a na stronie Adoba wspomniane jest tylko, że jest zgodna z programami Photoshop CC i Photoshop CS6, o PSE nie ma tam mowy. Poza tym w wymienionych aparatach nie widzę EM-1 (http://www.adobe.com/pl/products/photoshop/extend.html)
---------- Post dodany o 20:25 ---------- Poprzedni post był o 20:22 ----------
Sorry, już znalazłem że jednak też jest![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Nie widać bo Camera RAW w wersji 8. Tu widać.
o już niepotrzebne![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
To inne pytanie - czy ten Camera RAW w PSE to ten sam co w Photoshopie? Jeżeli tak to może przerzucę się z Lightrooma na PSE.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg