G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zagłosowałem za anonimowością. Uważam, że to jest lepsza forma oceniania. Można bardziej skupić się na pracy a nie na autorze. Choć jak już wcześniej jeden z userów zauważył, jak ktoś chce to i tak poinformuje znajomych, która jest jego praca aby na nią głosowali. Miłej zabawy życzę wszystkim.
Jeśli to ma zwiększyć udział wstydliwych artystów w konkursie, to też jestem za. Choć szczerze mówiąc...
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Czy anonimowe czy nie to nie gra roli.A co myslicie o takim wyjsciu aby wszystkie poprawki pokazac dopiero w dniu glosowania.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jestem odmiennego zdania.
Jest to ewentualnie do rozważenia. Uczestnicy wysyłali by do określonego terminu prace na podany przez Saboora adres meilowy(chyba, że technicznie da to radę w inny sposób rozwiazać) Po upłynięciu terminu prowadzący wstawia wszystkie prace tylko z numerami. 3 góra 5 dni na głosowanie i po zawodach![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 31.12.13 o 11:33
Czy to znaczy,ze nazwisko autora ma dla Ciebie znaczenie w ocenianiu??
Mam rozumieć ze w danej poprawce oceniasz na Krzysia a w następnej na Zdzisia? czy jak?
Podobno było tak ze grupa babci pisuardesowej trzymająca ścierki mocno glosowała na przyjaciela babci i obojętnie co wstawili to on wygrywał żel do włosów na cukrze powojnie pasteryzowanym.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie, dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia. Odwróćmy pytanie. Czy nie potrafisz ocenić jak nie ma podpisu kto jest autorem?
PS.
Załóżmy hipotetycznie taką sytuacje. Na konkurs wpłynęły tylko dwie (pech mała frekwencja) podpisane prace. Powiem, ze sa nawet bardzo zbliżone pod względem wykonania. Jedną z nich wstawiłeś Ty, a drugą mało znany user. Jak Ci się wydaje, która otrzyma więcej głosów. Będzie różnica w głosowaniu jak będą podpisane bądź anonimowe?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA