Ostatnio edytowane przez apz ; 29.12.13 o 17:43
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki za uwagi. Gdy tylku uchylę jedne drzwi natychmiast widzę następne, a za nimi znowu następne ...
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ja bym sugerowal ujecie z zabiej prespektywy,czyli obiektyw max na wysokosci glowy kaczki.Operowanie przyslony jako manipulacja GO zrobienie kilku ujec z roznej odleglosci i z rozna ogniskowa.Wybranie najlepszego ujecia i pokazanie.
W tym ukladzie masz strasznie wsciekly bokeh.Pstrokate tlo,pstrokaty obiekt i wyszlo jak wyszlo.Wszystkiego tu w tym ujeciu za duzo.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ale cieszy, że jako jeden z niewielu nowych adeptów chce się uczyć i słucha co się do Niego mówi.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A słucha, słucha i jest przerażony co go jeszcze czeka. Uświadamiacie mi kwestie, na które wcześniej nie zwracałem uwagi. Na razie jest tego ogrom, nie tylko sam dobór parametrów zdjęcia, ale kompozycja, obróbka. Każdy temat to studnia bez dna. Powoli, a czasami na skróty, chciałbym jak najwięcej ogarnąć.
Dzięki za pomoc - nie omieszkam jeszcze nie raz prosić.
Dobra sugestia, tylko trochę bym ją uogólnił: przy fotografowaniu wszelkich zwierząt (w tym ludzi, a w szczególności dzieci) dobrym punktem wyjścia jest fotografowanie ich z takiej wysokości, z jakiej fotografowałoby je zwierzę podobnej wielkości, czyli właśnie max. z wysokości głowy.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.