Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Daj 2. światełko w oku i będzie super.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Namor1 - miło ogladać Twoje zdjęcia, ja w tej materii nie mam żadnych doświadczeń. Mam nadzieję że kiedyś wybiorą się z aparatem i chociaz jednego ptaszka upoluje. Duzo radosci z fotografowania przy okazji zycze. Mam nadzieje ze E-M1 juz wszystko ok.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzięki, aparat na razie sprawny, choć mało użytkowany [na mrozie (-4) nie reagował panel sterowania, ale też miałem zupełnie skostniałe paluchy - możne dlatego.
Ptaki próbuje fotografować, bo mi śnieg przysypał rośliny i porosty. Nie mam tyle samozaparcia, aby zająć się fotografowaniem ptaków, to trudne i b. czasochłonne hobby. Ja ptaki obserwuje i co najwyżej będę się starał coś fajnego sfocić ale bez zacięcia. Zresztą za duża konkurencjaMamy w Polsce już dużo amatorów z najlepszym na świecie profesjonalnym sprzętem i z olbrzymią motywacją.
Tydzień temu kolega mnie wyciągnął na górniczki pod Warszawą. Jak przyjechaliśmy to chyba z 10 ekip okupowało pole "molestując" biedne górniczki.
Gdzie mi się mierzyć moim 75-300 z ich 500 i 600 oraz pełnoklatkowymi aparatami] ja bym tego nawet nie uniósł].
Ale najważniejsze, że jestem trochę już mniej przerażony ilością opcji, ustawień, programów itp.