Ostatnie, całkiem całkiem![]()
Ostatnie, całkiem całkiem![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
studio jest agencji z którą współpracuję, więc nie ma problemu. Co do terminu pomyślę i coś zaproponuje, listopad jest realnym terminem pod warunkiem ze mi sie robota nie nawarstwi![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
To kupuj E-3 - ma więcej fps i szybciej będzie szła pracaZamieszczone przez willow32
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Wg. mnie troszke za duzy ten kwiatek, ktory odciaga uwage od modelki. Troszke duzo tego kwiat, sznureczki. A sama fota bardzo ladna.
Pozdrawiam
Dzięki, to jest właśnie przykład wykorzystania tego co się ma pod rękąZamieszczone przez rzysk
![]()
Pozdrawiam, Robert
Ale z tych 4 zdjec to ostatnie podoba mi sie najbardziej. Moze przez to, ze nie jest za bardzo kombinowane. Zgadzam sie w pelni z poprzednimi ocenami. A 3 fotka niestety nie lubie retuszowanych zdjec, ale niestety tamta fotke trzeba obrobic. Poniewaz modelka slabo na nim wypadla (przekrwione oczy, zeby, za szczegolowa skora i moze przy takim ujeciu wiekszy biust- tak czlowiek sie naoglada tych PSopowanych zdjec ze teraz wybrzydza). Ja tez w paru prywatnych zdjeciach bede musial siegnac po Gimpa bo jednak dzisiejsze aparaty zbyt wiele pokazuja
. A i jak dobrze pamietam kolory sa bardzo ladne i swiatelko.
Pozdrawiam.
rzysk - dziękiA co PS'a, to jak na tym już dość słynnym obrazku - "Twoja dziewczyna go pokocha"
![]()
Pozdrawiam, Robert