Willow32 - zawsze możesz zaprosić którąś ze swoich modelek do studia, a my wpadniemy nawet do katowic - z wawy to raptem 3h jazdy pociągiemZamieszczone przez willow32
![]()
Willow32 - zawsze możesz zaprosić którąś ze swoich modelek do studia, a my wpadniemy nawet do katowic - z wawy to raptem 3h jazdy pociągiemZamieszczone przez willow32
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
No patrz, za ciorta nie wiem dlaczego wydawalo mi sie, ze Ty z okolic Wroclawia jestesZamieszczone przez Eddie
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Panowie ale Wrocek na was czeka...
ja cały czas myślę o organizacji porządnej 2-3 dniowej sesji w jakimś fajnym miejscu ... z modelkami i piwkiem i kiełbaskami![]()
We Wrocku akurat ma mnie kto ugoscic, a faktycznie planujemy odwiedziny, wiec kto wie - moze jeszcze nie tej jesieni, ale na wiosne raczej takZamieszczone przez andytown
Odnosnie odwiedzin u Willowa, wystarczy, ze studio bedzie, modelki przywieziemy![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
w tym wątku https://forum.olympusclub.pl/topics7...em-vt11868.htm rzuciłem zajawkę, znalazło się 2 chętnych, no to co mam się narzucać? Widać wszyscy wolą dochodzić do wiedzy ucząc się na własnych błędach![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
To w takim razie zróbmy w listopadzie 2-dniowe weekendowe "szkolenie" u Ciebie i będzie gitZamieszczone przez willow32
![]()
Pozdrawiam, Robert
Willow.
Ty na poważnie z tą pomocą? Jak by co to ja się piszę..... Do końca listopada mam czas żeby gdziekolwiek pojechać (np.: na rodzinny Śląsk) więc ja bardzo chętnie nauczył bym sie czegoś od ciebie.
Pozdrawiam
Grzesiek
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Faktycznie, rzucil zajawke...
Trzeba powaznie o tym temacie pomyslec. Wiedza to jedno, ale ze wesolo bedzie to rzecz gwarantowana ;D
BernArt - Moje zdjęcia
Willow32, gdybyś miał czas i chęci w listopadzie, to ja bym się wstępnie pisał na 3-4 lub 17-18To studio w którym robisz, to Twoje czy po prostu masz do jakiegoś dostęp?
![]()
Pozdrawiam, Robert