|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oo Widzisz! Wick od razu lepiej! Ja już wiem skąd takie coś, a Wy se kombinujcie.
Dzięki Sapphiron za wyjaśnienie, ja spec nie jestem i na to bym nie wpadł.
---
edit:
tak po prostu: zachcianka, lampa, strzał i młoda leży? A ja się głębszych kombinacji doszukiwałem, ehh... .
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 10.12.13 o 18:30
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
niee po strzale jeszcze stała![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
"jak dla mnie portret jest prosty", "ot naszła ochota na zdjęcia z jednym źródłem światła i tak wyszło
"
co tu kombinować?![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Kombinuję zazwyczaj przed samym zrobieniem zdjęcia, poznając modelkę z którą pracuję, dowiedzieć się co lubi, jaka jest na prawdępotem jak to ktoś powiedział sesja leci na jedno kopyto
![]()
A mnie się ta fota podoba![]()