aż 2 zdjęcia są co obrobiłem i wygrały
Toś Ty już arcymistrz!
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Zamieszczone przez helmuth Toś Ty już arcymistrz! Przepraszam, nie chcę niczego ująć ale kim w takim razie jest trzykrotny zwycięzca? Super arcymistrzem? 14/10, 26/10 i 1/11 - brawo Saboor!
pozdrawiam Jasiu z Rybnika
Się nie chwali, więc jest tylko zwykłym mistrzem
Hehe! Mamy 15 edycji w galerii a to nie jest połowa. Poczekajcie aż spłyną pozostałe prace, w sumie 33 edycje, ale dziękuję Jasiu! helmuth! Odwiedzić cię nocą we Frankfurcie??
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6| wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL
Zamieszczone przez Dziadek Przepraszam, nie chcę niczego ująć ale kim w takim razie jest trzykrotny zwycięzca? Super arcymistrzem? Trzykrotny to Kasparow bedzie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54 I tak Was lubie
Zamieszczone przez Saboor Hehe! Mamy 15 edycji w galerii a to nie jest połowa. Poczekajcie aż spłyną pozostałe prace, w sumie 33 edycje, ale dziękuję Jasiu! helmuth! Odwiedzić cię nocą we Frankfurcie?? Próbowałem "spłynąć" ale zawsze mi gdzieś indziej moje wchodzą... Może ja taki tuman jestem?? Saboor edit: przeniesione ---------- Post dodany o 19:10 ---------- Poprzedni post był o 18:22 ---------- Dzięki
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.02.12 o 18:49
Zamieszczone przez Saboor Odwiedzić cię nocą we Frankfurcie?? Śmiało, znajdzie się jakaś knajpa czynna w nocy
No to popatrzcie co nas wkrótce czeka w popRAWce . W wersji 7 ACR wprowadzili pędzelki! To dopiero będzie zabawa!
Zamieszczone przez Dziadek No to popatrzcie co nas wkrótce czeka w popRAWce . W wersji 7 ACR wprowadzili pędzelki! No ale przeciez w poprzednich tez byly juz... Tylko zakres modyfikacji nimi wprowadzany byl mniejszy. Swoja droga ciekawe jak beda presety z wersji 6.x dzialaly w wersji 7? Hmmm... T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary." Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Zobacz tagi
Zasady na forum