Uważam, że dyskusja po głosowaniu ma sens i bardziej widziałbym tu dyskusję w temacie obróbki pomiędzy autorami prac w popRAWce.
Jeśli np. ktoś kto zajął dalsze miejsce (choć niekoniecznie) chciałby się czegoś konkretnego dowiedzieć w temacie obróbki (w jaki sposób otrzymać dany efekt) nie wiem czy powiedziałby, że dyskusja po głosowaniu nie ma sensu ?
No chyba, że mamy dyskutować o gustach, kto dlaczego na daną prace głosował, na jaką powinien głosować, itp. (to po głosowaniu dyskusja rzeczywiście nie ma sensu)
Dla mnie jest nie do przyjęcia (w trakcie trwania głosowania) sugerowanie głosującym, dlaczego nie powinien głosować na daną pracę, a na inną tak. Inaczej tego nazwać nie mogę.

| OlyJedi
| OlyJedi 

Zamieszczone przez fret
 Zamieszczone przez fret

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem 

Moim zdaniem dyskusja wszystkim by zrobiła dobrze, oceniającym i ocenianym. Teoretycznie takiemu robieniu dobrze mogłyby służyć wątki z oceną zdjęć, ale tam ocenianie polega głównie na tym, że jak kogoś lubię, to mu słodzę bez opamiętania.
 Moim zdaniem dyskusja wszystkim by zrobiła dobrze, oceniającym i ocenianym. Teoretycznie takiemu robieniu dobrze mogłyby służyć wątki z oceną zdjęć, ale tam ocenianie polega głównie na tym, że jak kogoś lubię, to mu słodzę bez opamiętania.