Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
tak samo ja mogę pisać że mam gdzieś wywody pseudopsychoanalityczne na temat mojej osoby. Jeśli ktoś nie potrafi napisać nic o zdjęciu a wypowiada się w wątku tylko po to żeby dopieprzyć autorowi to jest zwykłym zerem. Tak, teraz możecie dalej się spinać jaki to ja jestem arogancki, głupi buc ale to nie zmieni tego co uważam i jak to wygląda z pozycji osoby trzeciej. Wypowiadanie się w wątku nie komentując zdjęć a dopieprzając autorowi jest skrajnym przypadkiem debilizmu i ogólnej mielizny umysłowej.
Z pozycji osoby trzeciej to nie Tobie to oceniac.Ty jestes napewno nie na pozycji trzeciej.Teraz to u Ciebie po tym tekscie tak wyglada jak w tekscie o Gabryscie i o tym co fama glosi i jej stosunku do famy.
Zauwaz,ze atakujesz tylko tych co negatywnie sie wypowiadaja.Nigdy nie napisales zle o tych chwalacych.Moze naprawde warto wziac sobie do serca te teksty i przemyslec a nie trwac jak kamien.
Wstaw moze jakies dobre fotki,prawidlowo oswietlone,obrobione wykadrowane.Zobaczysz,ze napewno bedzie inaczej.Ale musisz posluchac uwag i te zastosowac przy nastepnych wstawkach.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 14.12.13 o 11:58
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Fajne zdjęcia.
The question is, who cares?
Pokuszę się o podsumowanie tego wątku.
Sapphiron, zakładasz wątek, chcesz poznać opinie na poruszony temat, a później co rusz piszesz, że nie interesuje Cię zdanie tego czy tamtego klubowicza. Przepraszam, ja się zgubiłem. Chyba nie rozumiem idei dyskusji i wyrażania opinii.
---
Notatka od modertora: wątek zamknięty na prośbę autora.