o i za post o minusach też dostałem minusa anonimowego
Zadziwiające jest to że pod plusami się ludzie podpisują a minusy zostawiają anonimowe. Czyżby się wstydzili własnej opinii? Zaiste dziwne...
o i za post o minusach też dostałem minusa anonimowego
Zadziwiające jest to że pod plusami się ludzie podpisują a minusy zostawiają anonimowe. Czyżby się wstydzili własnej opinii? Zaiste dziwne...
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
System normalnieje, ostanio zaliczyłem podpisanego minusa (szok) i anonimowego plusa (i tak wiem od kogo
).
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dla mnie jest wszystko jasne, bo przecież od dawna wiadomo, że "są plusy dodatnie i plusy ujemne"![]()