|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Że tak powiem śledzę tematy fotogrametryczne. Jak zobaczyłem oznaczenie samolotu i nazwę programu w ramach którego lata to zacząłem łączyć kropeczki. Ale żeby tak otwarcie ze szpionem kojarzyć? Ja to przynajmniej o kamerę fotogrametryczną zagadałem dla niepoznaki. Zatem podrąrzymy temat: Jackowlew w jakim charakterze znalazłeś się na pokładzie?
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dobry wieczór !
Jestem i ja, trzymam kciuki (i piwo grybowskie w prawej dłoni) za pomyślność inicjatywy kolegi Jackowlewa
!
A pewnie, że "posuwać" należy jak to Piotr uczynił
Lepiej się takie "COŚ" ogląda.
Fotki będą świetne.
Pozdrawiam.
Saboor nie powiem fotka o wiele lepiej wygląda po twoim namaszczeniu,ale to były moje pierwsze zdjęcia i nie wiedziałem jaki efekt uzyskam więc zostawiłem tak jak faktycznie wtedy było witać lekka biel spowodowana słońcem i moją niewiedzą na tym polu.
---------- Post dodany o 20:09 ---------- Poprzedni post był o 20:08 ----------
Śmiało Panowie popracujcie z chęcią po uczę się.
---------- Post dodany o 20:11 ---------- Poprzedni post był o 20:09 ----------
Ciesze się że się podoba.Co do opisu gdzie?co? i jak? masz rację będę wpisywał,myślę że pamiętam jeszcze gdzie która była robiona.
Jacek
www.jackowlew.pl
Jacek
www.jackowlew.pl
A tu lądowanie RWY 33 EPWA WAW
okno 8
![]()
Jacek
www.jackowlew.pl