Kilka fotek wrzucam , komentarze mile widzianeWszystkie foty były robione standardowym zestawem do Olka e510 14-42 oraz 40-150 ,do tgo filtry Hoya oraz Cokin + szkiełka przybliżające "close up +2,+4,+6+10" pozdrawiam
Kilka fotek wrzucam , komentarze mile widzianeWszystkie foty były robione standardowym zestawem do Olka e510 14-42 oraz 40-150 ,do tgo filtry Hoya oraz Cokin + szkiełka przybliżające "close up +2,+4,+6+10" pozdrawiam
Witaj. Jak dla mnie jest OK. Ładne kadry i kolorystyka. Widać, że wiesz co ująć w obiektywie
Jednak najbardziej podoba mi się 1 i 6. Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia.
Od lewej ;
9. Dingle ,Irlandia
10. Irish speed festival , Adare , Irlandia
11. Grajek na jednej z Brukselskich ulic![]()
Nie jestem fachowcem ale mam swój gust i wedle niego opisuję jak to widzę
A więc tak......9 i 10 mi się podoba ale wolałbym je w wersji kolorowej. Natomiast 11 jest OK.
Jaguar super![]()
Pomyśl nad tym aby przy każdym zdjęciu postawić numer... łatwiej będzie się odnieść wrednym recenzentom![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Też nie potrafię numerować zdjęć, ale na pewno ktoś podpowie jak to zrobić. Podoba mi sie motocyklista z pierwszego posta i oczywiście "Grajek" B&W z drugiego.
Moze tak pokombinuj
Zdjecie nr 1(jeden)Załącznik 106306 i zdjecie nr 2(dwa)Załącznik 106307
Albo po prostu 1.Załącznik 106306
albo pod i spodem 2.Załącznik 106307
Jak bedziesz cytowac to zobaczysz jakie to proste .
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jak dodajecie załączniki, to trzeba kliknąć jeszcze "Dodaj w linii", żeby jes wstawić do treści posta. Wtedy będzie można pisać obok, nad, pod i jak tam jeszcze. Jak się nie kliknie "Dodaj w linii", to będzie tak jak powyżej.
The question is, who cares?