Ty z Bytomia ja z Siemcówjak w końcu się zdecydujesz daj znać, powiesz co Cie interesuje a ja Ci podpowiem gdzie jechać
![]()
Ty z Bytomia ja z Siemcówjak w końcu się zdecydujesz daj znać, powiesz co Cie interesuje a ja Ci podpowiem gdzie jechać
![]()
Ok. Póki co mam jeszcze w planach dokończyć Szkocję, potem zobaczymy![]()
A Giants' Causeway - bazaltowe słupy będą ? ... że się nieśmiało zapytam ?
Zasłużony plusik za zdjęcia leci![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie, są mocno przereklamowane.... mocno się zawiodłem, tak jak na Carrick-a-Rede Rope Bridge, widoki genialne, ale sam most porażka na maxa.... poza tym na tych dwóh atrakcjachsa takie tłumy że na koncertach nie wiem czy nie ma mniej ludzi... zdecydowanie polecam w tygodniu tam jechać
Urocze miejsca, ostatnie jakoś mi się skojarzyło z Krzywą Wieżą w Pizie
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Miejsca piękne.
Myślę, że długie czasy raczej zepsuły dwa ostatnie zdjęcia. Dodatkowo na ostatnim skrzywienie perspektywy zepsuło je całkowicie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W przyszłości sprawdzę wersję bez rozmycia![]()
46 i 47 super, Zielona Wyspa ma swój urokdwa ostatnie tj 50 extra, bardzo ładne miejsce dobrze pokazane i 51 też fajne.