O ten błogi sen właśnie mi chodziło którego nic nie zakłóci nawet leżący na ziemi człowiek.
O ten błogi sen właśnie mi chodziło którego nic nie zakłóci nawet leżący na ziemi człowiek.
pozdrawiam Wiejo
Wielkie dzięki za odwiedziny. Odnośnie ostatniej fotki to ta plama obok leżącego to krew, leżał w silnym szoku zapewne, bo wyrżnąć głową o glebę to żadna przyjemność. W pobliżu był policjant i ta kobieta, która żywo zainteresowała się koleją wydarzeń. To było już długo po dobranocce, więc sennie już zaczynało się robić na dworcu. Dla tych siedzących na ławkach to nie pierwszyzna, i nic nie mogło zmącić ich sennego błogostanu czy kontynuacji ciekawej rozmowy. Fotkę mółbym jeszcze wyprostować ale uciąłbym dolną część kuli, a to by była duża strata dla całości przekazu. I tak sporo równałem do pionu.
Poniżej kolejne fotki z cyklu "be like orwocolor"
344.
345.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kazek , powtórzę się, Kuba twoimi oczętami bardzo mi się. Obróbka bardzo pasuje. Zazdroszczę , i wyjazdu i fot.
robione rikosiem ? Pytam, bo jakoś tak szeroko mi się wydaje.
344- w pierwszym momencie pominąłem ale ten prowadzący za ramię gest kobiety która myślami jest zupełnie gdzie indziej jakby kubańska opieka po szpitalu przyprowadziła pacjentkę do domu lub coś w tym stylu. 345- zwózka surowców wtórnych czynność taka jak wszędzie na świecie a tu z kubańskim klimatem. Poza tym obróbka bardzo przyjemna.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo- kobieta chwyciła starszą panią za rękaw bo ta weszła na wysoki stopień wejścia do budynku. Odnośnie zwózki kartonu to tam się to jeszcze opłaca, bo u nas już nie (i nikt nie wie dlaczego)!
Poniżej dwie foty, pierwsza ukazuje kwiat Kuby, wyglądają na przyszłe koszykarki/siatkarki/szczypiornistkiDruga fota z cyklu "kup Pan książkę", zrobiona w trakcie trwania kiermaszu książki.
346.
347.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
"Kwiat Kuby" to na razie pączki
Uliczna księgarka bardzo stylowa![]()
...bo to kwiat nowej Kuby, zapomniałem dopisać
rocco- nie poznaję Ciebie, przedostatni avatar - nóżki, ten avatar - nóżki...i co Ty masz na nogach, co![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Fotomajkowi pozazdrosciłem
Mam takich więcej i będą się pojawiac sukcesywnie
Co do samych nóżek, to poprzednie jeszcze można było od biedy uznać za moje ale te?![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography