Bardzo fajnie zauwazyłeś tu pani o kulach zbiera pieniądze a tu pan też o kulach idzie a na drugim planie zdrowi ludzi.. Bardzo mi się podoba![]()
Bardzo fajnie zauwazyłeś tu pani o kulach zbiera pieniądze a tu pan też o kulach idzie a na drugim planie zdrowi ludzi.. Bardzo mi się podoba![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Podoba mi się kompozycja.
Dzięki.
Następne z cyklu: Co za cziort?
170.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Zdjęcie jest " do d*py"
Brakuje trochę ostrości, ale pomysł wali po mordzie i sprowadza na kolana.
Lubię takie foty.
MK
yyyyyy
wow
- intrygujące
A co do starych zdjęć - uwielbiam je. A tak na prawdę to nie uwielbiam tych zdjęć, a to co przedstawiają. Czy to będą pocztówki z Wrocławia, Wałbrzycha czy terenów pozamiejskich, ale tu z Dolnego Śląska, zawsze robią na mnie wrażenie. To były piękne czasy eh... Teraz miasta wyglądają jak śmietniska. Syf, brud, samochody, reklamy, tzw. billboardy, rozpadające się kamienice,
Wiemy o co chodzi.
A stronka z fotami na hydralu jest extra. Kopalnia wiedzy i fotografii.
Można siedzieć i siedzieć i oglądać i przeglądać i w ogóle masakra i takie takie
Muszę się przyznać, że kilka fotografii tam umieściłem![]()
Ostatnio edytowane przez Daniello ; 7.07.08 o 21:39
pomysłowe![]()
Ostatnia ma fota nie została wyśmiana a nawet się podoba, aż mi z wrażenia gul skoczył
Daniello- szacunek za umieszczenie fotek na Hydralu. Ciekawym jest np. analizowanie fotek centrum Wrocławia wykonanych przez lotnictwo alianckie. W gruzowisku i domów bez dachu można fajnie poznać topografię dzisiejszego miasta... .
171. Dwa światy
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 8.07.08 o 23:22
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Mnie przedostatnie zdjęcie też rozbawiło
A ostatnie takie... życiowe.
Dworcowa poranna medytacja na brudnej posadzce z laptokiem i ręcznikiem na głowie... niesamowite![]()