Nie widzę ostatniej foty.
Nie widzę ostatniej foty.
Ja widzę, przyjemna ale nie powala.
Za to "Osa" jest świetna. Dawnych wspomnień czar
PS
Ale to chyba nie osa, jakiś nowszy skuterek.
Fake!
Ostatnio edytowane przez rocco ; 12.04.08 o 20:31
Moja opinia na temat Twojego zdjęcia 108 dotyczyła tylko tego co przedstawiłeś w kadrze. Stanowczo odcinam się od popierania takich zachowań. Jednak myślę, że te malunki spowodowały, że powstało to zdjęcie. Skuterek świetny i pięknie sfocony, zachowania pary w tramwaju nie skłaniają do głębszej refleksji.
pozdrawiam Wiejo
Teraz widzę. Podoba mi się, choć wolałbym BW.
Rocco- my mieliśmy swojego "komara" choć w l. 60. była i "osa" polskiej produkcji, jeżeli się nie mylę
Wiejo- odnośnie fot. 108 domyślałem się Twojej intencji ale wyraziłem swoje jasne stanowisko, aby nie było niedomówień
Rafał- dogodzić Tobie trudno![]()
112b- Na zakręcieBW
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Rafał- coś w tym jest. Podoba mi się Twój opis rzeczywistości, tej ulicznej i nie tylko. A szczególnie ukazywanie tej marnej strony życia, która ma też swój urok i jest do bólu prawdziwa.
No problemo! Avatar mogę zmienić na Marilyn Monroe, Marlyn Manson lub Marylę Rodowicz, do wyboru, do kolorups.
Szkoda, że nie jesteś blondynką z dużymi, niebieskimi oczami...
Ciąg dalszy z życia tramwajowego:
113. Look
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
"Na zakręcieBW" mi leży chociaz to chyba nie prawdziwe BW?
Bichromia jakaś?
rocco- "Na zakręcieBW" powstało w wyniku zabawy z filtrami (już nie pamiętam jakimi). Bichromię testowałem kiedyś, lecz w pamięci mam zapisane, że ona jest dobra do dużych formatów drukowanych.
114. Bez trzymanki
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.