Można też ściągnąć "wersję testową, bez ograniczeń czasowych"Zamieszczone przez bit4
Myślę że nawet UFraw miałby tak ładne kolory, o ile dysponowalibyśmy krzywymi kolorów dla E-1. Skąd je jednak wziąć..
Można też ściągnąć "wersję testową, bez ograniczeń czasowych"Zamieszczone przez bit4
Myślę że nawet UFraw miałby tak ładne kolory, o ile dysponowalibyśmy krzywymi kolorów dla E-1. Skąd je jednak wziąć..
Przypadkiem zapisana (de-rotate, de-resize, de-crop i de-satur itp.). Znaczy się robocza. A wyrzucić szkoda![]()
50. Unnskyld meg! Hvor er busstasjonen?
heh, niezły ten kadr. Pokaż go całego w kolorze - ciekaw jestem
Radlakos- chcesz to i masz, ale na własne ryzyko![]()
50a.
Tyle golizny dookoła, że nawet przejść spokojnie nie można...!!!
51. Velkommen!
kapitalny jest ten panZamieszczone przez bit4
Szkoda żeś go tak ciachnął. IMHO fota mogła by być naprawdę dobra. Może spróbuj ją jakoś podratować - może tak ( zrobiłem to naprawdę na szybko
), jeśli masz coś przeciwko to oczywiście usunę.
Radlakos- Twoja wersja jakby bardziej wyostrzona czy dałeś większy kontrast. Wysłałem info na priv.
Dawid- faktycznie wolna jest ta cholera ale dzięki za pomoc
52. Amico
Radlakos, bez urazy ale przeostrzyłeś i fotka zupełnie straciła swoj klimat.Zamieszczone przez radlakos
Mnie najbardziej leży wersja pierwotna, z taką, trochę zwariowana obróbka
Ostanie dobre. Ważne, ze nie zawahałeś się obcićc głowy właścicielce tego, groźnie wyglądającego, psiura, przez to jego głowa i pierś jest w mocnym punkcie i przyciąga całą uwagę oglądającego.
52- świetne , strażnik torebki .![]()
Pozdrawiam LEO
E-1 , 40-150 , Helios MC 44M-4 , Pentacon 4/200 , Metz 48AF-1 ,
statyw Hakuba S-4500
miły piesunio, wabi się Hannibal ?
co do obróbki - HS , ale przede wszyskim chodziło o kadrowanie, reszta na priv posłana
Rocco - to jest jedynie moja propozycja i ma prawo nie podobać się tobie jak i innym. Co do przeostrzenia - obrabiana z b. małego jpg'a - pewnie dlatego. Osobiście widział bym ten kadr z całymi nogami