Te emocje! Koniec końców złość przechodzi.
Chrzęst migawka nie zwrócił uwagi?
Te emocje! Koniec końców złość przechodzi.
Chrzęst migawka nie zwrócił uwagi?
Ostatnio edytowane przez hades ; 18.06.13 o 09:21 Powód: literówka
Wszelki duchDobre!
The question is: What is a Mahna Mahna?
Nie jestem super fascynatem takich zdjęć (na razie bo u mnie może się to zmienić) ale pierwsze z nich bardzo mi się podoba![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pan - kamienny spokój, pani - kipi z emocji. Jak mogłaby usłyszeć migawkę?![]()
Kapitalne![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Dziexs za odwiedziny.
Wówczas za pazuchą miałem, niezawodnego w podobnych sytuacjach, Ricoha GX100.
A skala emocji była wówczas bardzo duża, więc każdy był skoncentrowany na sobie. A ja , pośrodku.
Pozdrawiam
kaz
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Świetna scenka![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
W zeszłym roku "Hey Joe" Hendrixa zagrało tylko 5734 osób, a w rekordowym 2012 roku aż 7273 gitary. To spora różnica. Warto dodać, że rejestracja uczestników trwa do 15,45, zaś bicie rekordu o 16,00. Tak więc prawie do ostatniej minuty, nie jest się pewnym wyników.
A jednak udało się. Pobity został dotychczasowy, wrocławski gitarowy rekord Guinessa z 2012 roku o ...71 gitar (7344 gitar).
Początkowo aura dopisywała, dzień był ciepły i słoneczny. Jednak czym bliżej było godziny 16,00, bicia rekordu, aura stawała się coraz mniej wyraźna. Praktycznie już w czasie próby generalnej zaczął padać deszcz, który z różna intensywnością utrzymywał się w trakcie bicia rekordu, aby ustać całkowicie niedługo potem. Jednak w żaden sposób warunki te nie zniechęciły uczestników oraz pozostałych obecnych na miejscu, a można nawet rzec, że wzmocniły determinację obecnych
Jak co roku jest to przykład dobrego spędzenia czasu, podzielenia się swoimi umiejętnościami, spotkania ze znajomymi... .
Poniżej przedstawię kilka ujęć, efekty mojego krótkiego spaceru po Rynku z dalmierzem Olympusa pod ręką i dwoma daaaawno przeterminowanymi kliszami (ISO 800- Kodak Max oraz Fujicolor Press*).
Takie miejsca nastrajają pozytywnie i czynią nas lepszymi- mocno powiedziane, ale fotki przecież nie kłamią...;->
__________________________________________________ ________
ps. fotki lekko pomniejszone, zastosowałem NR, nie wyostrzane ze względu na ziarno.
* Dostępne w necie opinie o tych dwóch kolorowych negatywach mogę potwierdzić-znaczne ziarno. Biorę pod uwagę także ubytek parametrów kliszy o tej czułości na przestrzeni co najmniej 8 lat.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kaz, jak miło Cię zobaczyćI zdjęcia Twe oczywiście. Impreza wielce pozytywna. Brakuje mi zdjęć z samego grania.
Jeśli sam grałeś - wybaczam![]()