Ale żeś się rozkilkaptykował
Fajne.
Ale żeś się rozkilkaptykował
Fajne.
Na dalekie wojaże o tej porze roku mogę na pewno zapomnieć, toteż pozostaje mi wspomnień czar.
Fotka jak z katalogu ale zrobiona z hotelu po karaibskiej stronie Kuby, w okolicy miasta Trynidad
482.
A tam hen za widnokręgiem już Karaiby, gorące rytmy reggae oraz Calypso
ps. kartki wysłane rok temu z tej pięknej wyspy, jak dotąd nie dotarły, ale nadal cierpliwie czekam;-\
Korzystając z okazji życzę Wam wszystkim- radosnych Świąt Bożego Narodzenia i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Pozdrawiam
Kaz
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dziękuję
Życzę również, zdrowych i spokojnych Świąt oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękiwzajemnie
hmm święta w tropikach...........
![]()
Ostatnie kusi do odwiedzin i słodkiego lenistwa w tak egzotycznej scenerii. Za życzenia dziękuję jak i również życzę pogodnych i wesołych Świąt oraz spełnienia marzeń w Nowym Roku.
pozdrawiam Wiejo
Witam w Nowym Roku i wszystkiego dobrego for ewrybady
Zima, mróz ale gdzieś trzeba testować swoje nieumiejętności. Ostatnio nadarzyła się okazja, targi ślubne we Wrocławiu, wybieg, modelki itd. Z jednej strony bez dobrej lampy to lepiej nie próbować a z drugiej biele sukni ślubnych+ dodatkowe flesze innych fotografów, dają sporo do zabawy z ustawieniami, o przepały nietrudno. Do tego dynamika takich wybiegów w połączeniu z obiektywem manualnym daje do wiwatu. Niezła dawka adrenaliny i to na własne życzenie
483.
484.
C1dmk2 + Tak 85/1.8
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Eee tam Kaz, wcale nie jest tak zle.Pierwsza fotka zabawna, fajnie uchwycony moment. A na kolejnej widac, ze oko tez troche pocieszyles....bo bylo na co popatrzec![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
484. fajna fotka i ciekawy pomysl...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Podobają mi się te zdjęcia. Pierwsze bardzo sympatyczne z "przyłapaną" modelką. A zestaw 4 prezentuje się świetnie. Ładnie uchwycone dziewczyny.
Pozdrawiam, Jola