Ostanie fajne, bo radosne. Z czego ona się cieszy?
Ostanie fajne, bo radosne. Z czego ona się cieszy?
Zdjęcie oceniłem - bardzo mi się podoba, teraz więc pozwalam sobie na luzLubię zdjęcia z charakterem, które dają pole do popisu wyobraźni. A ostatnio takie właśnie robisz
Oblewamy w połowie lipca.
MK
No to nie wypada nic jinnego jak życzyć wszystkim magisturantom połamania pióra. Powodzenia!
162. Pod prąd
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ujęcie bardzo fajne. Widać kto za 10 lat będzie się fascynował punk rockiem. Może nie tak dobre jak ostatnie zdjęcia, ale trzymające poziom. Brakuje mi tu Twojego ziarna.
Ostatnio edytowane przez wujek.samo.h ; 22.06.08 o 13:44
MK
Dzieki za wizytę.
Z serii zwyczajnych- orydynarnych zdjęć...
163. woMan in Black
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
widzę, że zmieniłeś kierunek zainteresowań z pijusów i żulików na pieszczoszkiCzekam zatem z utęsknieniem na rozwój sytuacji
![]()
Pieszczoszki wyglądają w goglach jak jakieś marsjańskie pieszczoszki. Jest coś "dziwnego" w tym zdjęciu. I to "coś" mi się podoba. Przypomina mi się piosenka Z. Laskowika z Kabaretu Tey (tak jestem wojującym Teyistą) "Panna Monika co ma cód urodę - lecz ją sobie zawsze sknoci. Mam na myśli modę...".
MK
Radlakos- chyba mam potrzebę zmiany klimatu z tego dworcowego. Z drugiej strony jest już ciepło i wcześnie jest widno, w związku z tym Giganty nie są skazani już tylko na dworzec i idą w teren, na miasto- są rozproszeni. W zimie ich koncentracja na DG jest znaczna, wabią tym samy różne typy spod ciemnej gwiazdy, złodzieji, *****, menele no i takie typy jak ja. Sam byłem w pewnym momencie namierzany przez złodzieja, którego udało mi się sprytnie zmylić... .
Wujek SH- podobny odczyt spowodował umieszczenie tej fotki
Kontynuacja do fotki. 163. Ponoć wyjątkowo we Wrocławiu nie ma erotomanów, więc podaję tę fotkę z większą śmiałością
164. Woman in back
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 26.06.08 o 00:04
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Z cyklu: Los człowieczy- zaduma filozoficzna*
165. Ptakiem być
* Kot też człowiek![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.