Kaz, pytam, bo zupełnie zmienia to charakter reportażu. To już nie jest pan, który "nie żebrze tylko zarabia na chleb" - takie były komentarze. To jest w tym momencie eko-superman, eko-anioł-stróż...Pogadaj z nim kiedyś...
Kaz, pytam, bo zupełnie zmienia to charakter reportażu. To już nie jest pan, który "nie żebrze tylko zarabia na chleb" - takie były komentarze. To jest w tym momencie eko-superman, eko-anioł-stróż...Pogadaj z nim kiedyś...
Już poprzednio oglądałam zdjęcia ale przyznaję pobieżnie bo streetu na ogół nie lubię. Wróciłam do tematu i wgryzłam się jeszcze raz. Zdjęcia jako - takie nie robią na mnie wrażenia (w odróżnieniu od niektórych twoich zdjęć z Kuby) , ale jako reportaż jest to rzeczywiście ciekawostka.
Słyszałam od znajomej wręcz odwrotną historię o mężczyżnie który codziennie kupuje kilkanaście gazet i trzyma je w specjalnie do tego przeznaczonym pokoju. Taką ma psychiczną potrzebę ,choć wszystkich nie czyta bo nie jest w stanie. Traci na to całą wojskową emerturę. Może jak w filmie z Melem Gibsonem odczytuje w nich zaszyfrowane wiadomości szpiegowskieRodzina raz na jakiś czas wdziera sie do niego i wywozi te gazety autem do skupu.
Tak mi się skojarzyło. Myślicie że to ekolog czy człowiek raczej zakręcony?
Tak czy siak , ciekawa historia.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
kurcze no... moze i dziwak, ale znalazl sposob, by czuc sie (i byc) potrzebnym. kto z nas nie nie obawia sie choc troche odrzucenia na starosc? pewnego odstawienia na boczny tor? co?
czlowiek mniej, lub bardziej skutecznie znalazl sobie cel i wytrwale go realizuje. szkoda tylko, ze pewnie nie uslyszy nawet "dziekuje" od kogos. chyba, ze dzieki twoim fotkom ktos go zauwazy. podejrzewam, ze zwykle "dziekuje" i uscisniecie reki sprawi mu wiecej satysfakcji niz pieniadze, ktore by pewnie dostal za te papierzyska. zwlaszcza, ze czlowiek na pewno sporo widzial i nie spodziewa sie zadnej nagrody za to co robi.
kaz-powaznie-sprobuj porozmawiac z nim-moze dziwak, ale moze tez historia bedzie niezwykla.
reportaz bardzo dobry i do tego pouczajacy.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Myślę, że Recykler nie oczekuje od nikogo jakichkolwiek pochwał za to co robi! On to robi dla siebie i uważa za swój "obowiązek".
Sugerujecie przeprowadzenie rozmowy z nim. Nie brałem takiej możliwości po uwagę. Wolę go poznać i postrzegać poprzez konkretne, nieskrępowane działania, niż... zapytać o pogodę i... .
W tym krótkim rysie Recyklera, bardziej odpowiada mi pozostawienie pewnej nuty niedopowiedzenia, tajemniczości... .
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ogląda sobie migdałki?
W pierwszej chwili myślałem, że dwóch facetów krzyczy na siebie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie wymowne w treści. Fajny pomysł jak z jednego zrobic dwa oblicza.
pozdrawiam Wiejo
...ciekawe czy myli zeby![]()
Dzięki za wizytę.
Ehosonda- raz na tydzień chyba wystarczy, nie? Poniżej podaję fotkę z zaniedbanego przeze mnie , przyznaję, tematu. Tytuł samotność długodystansowca pasowałby mi tu najbardziej...
343.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.