250 zrobiło na mnie wrażenie. Ostatnie - karkołomny kadr.
facet z rurami na pierwszym zdjęciu pierwszorzędna sytuacja i wspaniale utrwalona, wyjątkowy sentyment do łodzi na Odrze, błagalne spojrzenie proszącego mężczyzny z kadru 250 skłania do głębszej refleksji.
pozdrawiam Wiejo
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Rzeźbisz ostatnio braszkuDworcowy komisariat - ech te szczeniackie lata - mam do niego sentyment
![]()
Radlakos, widzę, że Ty tam (na milicji) stałym bywalcem musiałeś bywać. A ja byłem, ale już nie pamiętam kiedy. A teraz to za cholerę nie chcą mnie przymknąć, ani nawet wylegitymować, tak jak innych, o których tu i ówdzie głośno
Podaję kolejny pstryk
254. Siostry
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 27.10.08 o 15:38
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
"Siostry" supcio foteczka. Pozdrawiam.
mente et malleo
No, no... Jesteś w formie. 250 - dużo treści, emocji. Ciekawy pomysł z "drzewem". Przycięcie parki jest uzasadnione, choć chciałbym zobaczyć wersję bez przycinania. Zakonnica wychodząca z posterunku policji?fajnie uchwycone. Może to "tajniak". Pochwalę też "Siostry"
Tak trzymać!
MK
piesek jest żywo zainteresowany losem swojego pana lecz w przeciwieństwie do konia nie zawiezie go do domu ale może pilnować, 253- może była świadkiem jakiejś gorszącej scenki i wychodzi po zapodaniu /nie dziwię się RE, że woli chuchać na zimne/, 254 siostry- bardzo sympatyczne i z uwagi na wiek miłe w odbiorze.
pozdrawiam Wiejo