za trzy ostatnie - piąteczka![]()
za trzy ostatnie - piąteczka![]()
Dzięki za wizytę. Podaję kolejną fotę.
172.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
169 wymiata sytuacją ..
dla mnie bomba![]()
172 - super bomba. Moment doskonale złapany, uniesienie okularów bardzo znaczące, właściciwie czynią tę fotę. Świetnie.
i ten wizerunek wałęsy z boku kadru - smaczki.
MK
Portret Wałęsy wygląda trochę jak portret pamięciowy
Albo mi się wydaje , albo forma Ci rośnie![]()
To z Wałęsą to taka miła niespodzianka, bo w trakcie focenia nie zwróciłem uwagi, koncentrując się przede wszystkim na sympatycznej Pani.
Radlakos- jak na razie to przybywa mi "nadwagi" od nadmiaru piwaA co do fotek ulicznych to jak wiadomo, raz zarzucisz wędkę i całymi godzinami nic się nie trafi, innym razem nawet nie zdążysz sfocić.
Podają następną fotę, wyszperaną z archiwum (Niskie Łąki)::
173. ::the.art.gallery::
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 13.07.08 o 15:12
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Rozumiem, że w celu zregenerownia sił po wyczerpujących rajdach streetfociarskich, a to za pomocą zawartej w browarze witaminy b 12, któraż to podobno odpowiada za regenerację strudzonych mienśni właśnie
Na ostatnim jegomość wskazuje na "żydka" ( podobno obrazki te pomagają w przyciąganiu pieniążków ), czy też gilga pod bródką Matkę Boską Częstochowską - cieniem ręki????
ps. szkoda, że zamknęli Niskie Ł
Radlakos- interpretacja fotki jak najbardziej. "Niskie Łąki" zostały przepędzone przez remont ul.Krakowskiej. Czy powróci po tym na swoje miejsce nie wiadomo. Osobiście wolałem robić zakupy właśnie tam. Jednak kierując się czasami na giełdę elektroniczną zahaczałem o Świebodzki, na którym jest sporo do "roboty"
![]()
ps. dobre piwo nie jest złe, ale zbyt późno pite to już nie za bardzo (nawyk po ostatnich mistrzostwach)...
174. :cinema:station:
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.