heh - jest dobrze! chociaż te kolory jakieś takieś, może tak musi być
pzdr
heh - jest dobrze! chociaż te kolory jakieś takieś, może tak musi być
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Fotka cyknięta na trasie i miałem sobie Giganta odpuścić, jednak po przejechaniu kawałka drogi i skojarzeniu TYCH kwiatów, zawróciłem. Jako że czasami biorę dziadka' dla "spokojności", zaparkowałem i cyknąłem kilka fotek. Na szczęście na przystanku jeszcze nie było nikogo a On dobrze kimał. Kawałek po lewej była druga plastikowa butelka wepchnięta za mocowanie ale ją wyciąłem bo dezorganizowała mi całość. Róże są jak najbardziej Genuine a z tego pośpiechu (cykałem na wyczucie) ucieło mi się rąbek róży. Wszystko wskazuje na to, że to On obalił te browce. Na dobrych chęciach się skończyło...oby dotarł cało i zdrowo do żonki. Kolory przedobrzone bo dobrze mi sie widzą, takie jaśniejsze i trochę wyciągnięte cienie. W BW staciłbym wyraz zieleni, tj. kwiatu oraz tej butelki po piwie. Pozdrawiam.
ps. to fakt w kierunku na Oborniki Śl. na busa trzeba troszku poczekać. A jak jeden się prześpi to i będzie następny i potem jeszcze następny... .![]()
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 9.06.08 o 23:28
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
fajna, tylko żeby mu te kiaty nie uwiędły zanim dotrze do swej lubej, bo to, że nakirany trochę, to małe piwko...![]()
To prawda!
Ale ważne też aby nie dostał łomotów od swojej "mro" żonki
vide:
żródło: "Geniusz zaklęty w zdjęciach" PLANETE
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 9.06.08 o 23:45
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Tu nawet ciężarówka róż by nie pomogła![]()
MK
heh, pani ma niezłą kalarepę. Zwróćcie uwagę na kolekcję fajansowych figórek![]()
Osoba z fotki nr 137. przez pewien czas poszukiwana jako zaginiona (rozwieszone na dworcu ogłoszenia) odnalazła się , cała i zdrowa
160. Zguba
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 17.06.08 o 14:07
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.