Taka obróbka jest ciekawa ale, MSZ, bardziej pasuje do fotki grupki żulików czy walącego się domostwa niż urokliwej dziewoji.
Wolę fotkę z pierwszej wesji.
Taka obróbka jest ciekawa ale, MSZ, bardziej pasuje do fotki grupki żulików czy walącego się domostwa niż urokliwej dziewoji.
Wolę fotkę z pierwszej wesji.
Fotka mi się podoba, dziewczyna ma twarz św Teresy z Avilli, a dodatkowy czlowieczek w tle tworzy z jej postacią atrakcyjną dla oka perpektywę.
Pzdr, TJ
Też wolałem pierwsze zdjęcie. Masz więcej zdjęć z serii uwolnić Pieszczoszki Polskie???
A forum jest świetne ilekroć mam zastój w pisaniu pracy magisterskiej tylekroć wchodzę i szukam inspiracji![]()
MK
Dzięki!
wujek.samo.h- to kiedy będzie oblewanie magisterki
159. Upadły Anioł
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Róże "zasnęły" jak i anioł. Zdjęcie samo w sobie dobre, ot pan jakich wiele, ale ten mały szczególik, te róże czynią te zdjęcie znakomitym. Mam nadzieję, że kwiatki to nie PS![]()
A może chciał przeprosić żonę, kupił kwiaty i wino... chciał dobrze, a wyszło jak zawsze
PS Obrona w połowie lipca. Do tego czasu zastój twórczy. A potem, zaleję forum swoją radosną twórczością.
Ostatnio edytowane przez wujek.samo.h ; 9.06.08 o 22:06
MK
Świetne zdjęcie. Szedł do swojej ukochanej, ale nie doszedł...
skany z retrospekcji przypominają całkiem niedawne czasy a juz prawie zapomniane. 154- fajny wyścig a już mina goniącego chłopca bije rekrody ogladalności. 155 i 156 naprawdę dobre kadry przedstawiające świetny odruch. 157- dość kłopotliwa sytuacja dla dziewczyny ale za to ładnie uchwycona. Jestem za pierwsza wersją. 159- szkodo goscia, biedak czeka aż go przemogło. Podziwiam, ze trzyma kwiaty.
pozdrawiam Wiejo
Ale i tak miłość zwycięży !!![]()
MK
Najważniejsze, żeby młodzi się kochali...![]()