155 fajnefajnie uchwyciłes i takie przyjemne zdjęcie
![]()
155 fajnefajnie uchwyciłes i takie przyjemne zdjęcie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
W ostatnich jak widać, ostrość poszła niestety w witrynę a nie było czasu na przymiarki
Podaje kolejną fotkę
157.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
3heheh. życiowe![]()
Swego czasu mój kumpel starał się założyć Stowarzyszenie Ludzi Idących Ulicą. Głównym celem statutowym było "Art. 1: Uwolnienie Pieszczoszków Polskich spod jarzma chińskiego badziewia".
Zdjęcie to pięknie obrazuje uwolnienie Pieszczoszków Polskich - zrobione jest zaś przez człowieka idącego ulicą.
MK
ale świetnie uchwyciłeś- fajna fota ogólnie![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
jak powyżejBardzo udane
jak ja lubię tę porę roku![]()
Dzięki za wizytę
Nie da się ukryć, coraz cieplej, coraz mniej ciuchów na sobie i... coraz bardziej widać moją cegłę (E-1). Pewna alternatywą jest propozycja Giganta z fotki "I widzieć nie będziesz", tylko czy nie będę przez to zwracał na siebie uwagi jeszcze bardziej?
Gundi, wujek.samo.h- dla własnej ciekawości zrobiłem mały eksperyment z tą fotką i jest jak mówisz. Fotka albo nie jest w ogóle oceniana albo "-" . Dlatego potwierdzam, iz obecne forum jestNapisał GundiNapisał wujek.samo.hheheh [...] swoją droga ciekawi mnie jak wyglądałyby komentarze d=np na digarcie. Pewnie "+" "!" "..." albo "gniot" "ble"" etc...Bo nasze forum jest fajne Wygadane.![]()
I nie chodzi już tutaj o takie czy inne ocenianie. To forum umożliwia spersyfikowanie jego uczestników poprzez wątki typowo autorskie. Na którym forum, jak nie na tym, mogę kolejny raz nadużyć Waszej cierpliwości i powtórzyć fotkę jeszcze raz poddając ją jakże charakterystycznej obróbce
158.
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 5.06.08 o 01:02
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.