Strona 36 z 126 PierwszyPierwszy ... 2634353637384686 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 1259

Wątek: Z cyfrą pod ręką

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Po bokach tej fotki mam ograniczenie, taki strzał. Jak Rafał mówi. Fotki w tram /autobusie to najlepiej wychodzą jak pojazd stoi na przystanku, nie jest to długi czas, więc trzeba się spieszyć.
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    147. MetroStar
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    fajnie tu u Ciebie chwytasz życie na gorąco i pakujesz w ciekawe kadry. Njamniej podoba mi się to z dziewczyną na rowerze i odbieram je jako sztuczne powodem tego jest sposób trzymania kierownicy a najbardziej podoba mi się Twoja starsza modelka na tle krzewu. Przewijała sie Ona w Twoich kadrach i w kilku miała w oczach taką iskierkę energii, a w tym konkretnym kadrze jakoś mimowolnie wyszedł cały ciężar życia. Ostatnie to z reklamą jakoś tak mnie otrzeźwiło gdyż doszło już do tego, że chłopak od całkiem fajnej dziewczyny bierze gazetkę jak z jakiegoś stojącego automatu bez jakiejś najmniejszej ludzkiej reakcji.
    pozdrawiam Wiejo

rocco
    Gość
    Niezłe to ostatnie.
    Dziewczyna rozdająca ulotki ma twarzy ten grymas, który nazywają "uśmiechem zawodowym"
    Zmęczona kilkugodzinnym łażeniem po ulicy myślami pewnie jest już gdzie indziej, twarz zastygła jej już w szucznym uśmiechu i stara się rozdać tę resztę gazetek, przewieszoną przez drugie ramię.
    One tak wyglądają po kilku godzinach takiej ogłupiającej roboty.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Metro - piękny strzał. Gratulacje.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Dzięki za komentarze.

Wiejo- odnośnie rowerzystki, to wygląda ona jakby przymierzała sie do tego roweru, tj. rower jest na stałe przymocowany z przodu i za tylnie koło do stelaża, płacąc drobną opłatę można sobie na nim posiedzieć, tak ja to widzę

MetroStar- Ona tak ma, jest uśmięchnięta. Nie jestem pewny czy to jest "wrodzone" czy udawane ale widziałem ją kilka razy i zawsze z uśmiechem na twarzy. Ma swoje poletko i uwija się jak w ukropie.

Następna fotografija

148. Misiu musisz!
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

Awatar Adelheid
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    143. Nie wiem co dokładnie, ale bardzo mnie urzekła ta fotka... Moza sama modelka bardzo mi się podoba.
    148. Przy Misiu aż wstrzymałam oddech - fotka plus tytuł... Sama fotka bez skojarzenia, pewnie by tak nie podziałała..

pozdrawiam!

Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Adelheid- Misiu nie chciał już iść do szkoły, bo znudziło się jemu to samo miejsce na stoliku szkolnym , tuż obok piórnika... .

Skanowanie analogowych fotek chodziło już za mną jakiś czas. Pewnym impulsem, przyznam, jest retrospekcja w wykonaniu ravc770

Pierwsza fotka wykonana na 3 tygodnie przed upadkiem muru w tym miejscu (okolice Bramy Branderburskiej). Październik 1989. Jakość negatywu jak widać. Nie pamiętam co było powodem tego zapewne ja sam, może aparat kupiony z komisie (Zenith E) a może negatywy kupione u ruskich . A może wszystko po trosze

ps. oczywiście dzierżę fragmenty tego muru uzyskanego przed jego upadkiem. Ale kto mi w to uwierzy, bo to zwykły rozkruszony beton

149. From Berlin with Love
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar radlakos
    Mieszka w
    Breslau
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    dwa ostatnie - fajniutkie. Zamazałeś nazwę przystanku czy zdaje mi się ???

edit
    149 mi wyskoczyło pod moim postem jakoś nie wiem skąd....
    oceniając śmiałość twoich zdjęć, spodziewam się zobaczyć drugiego Tomasza Kiznego w tym wątku
    Ostatnio edytowane przez radlakos ; 29.05.08 o 23:22
    pozdrawiam Tomek

CO ZA DUŻO, TO ZA WIELE
    www.monidlostudio.pl
    http://radlakos.blogspot.com/

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Witam

Hmm, nie każdy w szufladzie takie zdjęcie - piszę o ostatnim. Historyczne miejsce i czas uchwyciłeś - ci "spacerowicze" na murze - już wtedy wiedzieli, że zbliża się koniec ??

pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300