ostatnie wygląda jak z czarnoibiałego TV. kompozycyjnie bardzo fajne.
ostatnie wygląda jak z czarnoibiałego TV. kompozycyjnie bardzo fajne.
Dzięki za opinie. B&W tak dobrego jak widzę na forum nie wyciągnę z innych programów niż PS, dlatego odpuszczam ten temat na razie. Na szczęście robię od jakiegoś czasu także w RAW więc nic w naturze nie zginie, może kiedyś![]()
Teraz podaję mix BW i kolor
44. Pod prąd?
nie wiem jak to się stało, że nie zaglądałem do Twojego wątku a jest bardzo ciekawy. Dzisiaj zapoznałem się z całym więc trudno mi się odnieść do każdego kadru po kolei ale obiecuje poprawę. Pozdrawiam.
44 świetneJednak moją uwagę najpierw przykuł czerwony szyld Mc... Dopiero potem babinka. Gdyby byłło więcej babci i zero kanapki" - byłoby dla mnie perfect.
Sanks!
Plumek- tak pierwotnie miało być! McDo.. miał być bez żalu ucięty i stąd był gotowy tytuł "Pod prąd". Jednak ostatnio bawiłem się warstwami i uległem ideii BW+kolor połasiłem się na ten znak McDo.. i wyszło mi, że babinka na przekór innych idzie do tej "świątyni" szybkiego jadła. Ale to przecież młodzi tam powinni... .
Stąd pytajnik przy tytule.
Ta interpretacja też jest OK![]()
czy mogę sie pokusić później o obróbkę kilku zdjęć do B&W takiego jak ja widzę ?
było sobie życie
Jasne! Chętnie zobaczę inną obróbkę ale pod warunkiem , że mi powiesz jak to zrobiłeśZamieszczone przez fotomic
![]()
czy mogę sie pokusić później o obróbkę kilku zdjęć do B&W takiego jak ja widzę ?
było sobie życie
45.