Bardzo fajne foty. Ulice dużego miasta są ciekawym miejscem do fotografowania. Zawsze można coś interesującego "ustrzelić". Próby z "manualami" bardzo udane.
Bardzo fajne foty. Ulice dużego miasta są ciekawym miejscem do fotografowania. Zawsze można coś interesującego "ustrzelić". Próby z "manualami" bardzo udane.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Układność oferującego jest powalająca. Zdjęcia 386 i 388 świetne.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki raz jeszcze za wizytę.
Odnośnie szkieł manualnych, nikt nie mówił, że będzie łatwo. Sporo jest na razie nieostrych fotek, szczeg. dynamicznych, choć nie tylko. Ale jest to kwestia większej wprawy.
Kolejny pstryk
389.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
No to jest ostreWzrok pani też. Chyba nie lubi paparazzich.
Kaz - powiem krótko - ostatnie foty nie są Kazowe.![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Zapomniałem podać, że wcześniejsza fotka (389.) i te poniższe pstryki robiłem nowym szkłem w zestawie E-30 + Super Takumar 200/4, na pełnej dziurze. Czasami brakuje tego światła. Fajnie by było mieć choćby takie f2.8 jak u SonnaraAle nie narzekam bo relacja: jakość wykonania i obrazu do ceny jest b.dobra.
E-510- ale to dobrze czy źle
390.
391.
392.
393.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Coraz bardziej mi się podobają Twoje zdjęcia. Z tej seri, szczególnie, dziewczynka wpijająca się wzrokiem, chyba w portrecistę (390) i dziewczynka goniąca gołębia (393)![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Parka miodzio
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Z ostatnich bardzo podoba mi sie portret starszej Pani na zdjęciu 389. Jej elegancja na pastelowym tle ładnie się komponują. Pozująca radosna dziewczynka na 390 i dziewczynka goniaca gołębia na 393. Wypatrzone na ulicy, zdjęcie 391 ciekawa kobieta o interesującej aparycji i całująca sie parka na zdjęciu 392.
pozdrawiam Wiejo
Do mnie gada ostatnie, dynamiczne, dziewczynka i gołąb fajnie się dopełniają.
Żeby tak jeszcze tych dzinsów tam nie było to byłbym zachwycony.