Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Adobe PS CC + LR za €12,29 miesięcznie.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Thomasso
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Adobe PS CC + LR za €12,29 miesięcznie.

Nie widziałem i może komuś się przyda.

Przez ograniczony czas można skorzystać ze specjalnego programu Creative Cloud. Plan ten obejmuje aplikacje Photoshop CC i Lightroom 5, dostęp do okresowo wprowadzanych aktualizacji i modernizacji ich funkcji, pamięć masową w chmurze o pojemności 20 GB, umożliwiającą udostępnianie plików i współpracę z innymi użytkownikami, a także ofertę Behance ProSite. Cena przy zakupie planu rocznego to tylko €12,29 miesięcznie, ale obowiązuje ostateczny termin wykupienia planu: 2 grudnia 2013 r.

https://creative.adobe.com/plans/offer/photoshop+lightroom?sdid=KIHZM

T.
    "Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Jaack
    Gość

Odp: Adobe PS CC + LR za €12,29 miesięcznie.

Zapomniałeś dodać że oferta jest tylko dla posiadaczy pakietów Adobe od CS4 (lub CS5) w górę.

Co ciekawe posiadam pakiet CS5 i dostaje komunikat że nie posiadam zarejestrowanego produktu który uprawnia do wzięcia udziału w tej promocji. Oczywiście posiadany pakiet CS5 jest zarejestrowany w Adobe i widnieje na moim koncie u nich. Może któregoś dnia zadzwonię do źródła i popytam co i jak.

Jako użytkownik N jest mi bliżej do zakupu Capture NX2 niż nowszej wersji oprogramowania Adobe.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Ja tam nigdzie nie widze, że trzeba mieć CS4 czy CS5.

"Upon the expiration of this limited offer, the Photoshop Photography Program will continue to be available for $9.99/month to those photography customers who own a previous version of Photoshop Photoshop Extended, or Creative Suite, version CS3 or later (CS3.x, CS4, CS5.x, or CS6). This offer expires Dec. 31, 2013. For more information on the Photoshop Photography Program"

Znacz, że kiedy skończy się promocja. Oferta cenowa bedzie tylko dostepna dla tych co posiadali juz CS 3 wzwyz. Teraz jest dla wszystkich - do 2-go grudnia.

T.
    Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 21.11.13 o 01:53

Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.

Jaack
    Gość

Interesowałem się tym jeszcze jakiś niecały miesiąc temu i żeby skorzystać z tej promocji należało posiadać wcześniejsza wersje pakietu Adobe CS (nie pamiętam którą ale na pewno coś powyżej CS3, wiec albo od CS4 albo CS5).

PS.
    No chyba że coś teraz zmienili.

Musieli coś zmienić. Sprawdziłem raz jeszcze i albo nie jest już wymagane posiadanie wcześniejszej wersji pakietu CS albo w końcu po zalogowaniu do swojego konta Adobe (wymagane żeby skorzystać z promocji) prawidłowo odczytuje moją licencję na CS5.
    Ostatnio edytowane przez Jaack ; 21.11.13 o 01:55

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

To jest nowa OFERTA! Do 2 grudnia dla wszystkich, nawet nieposiadajacych ani jednego wczesniejszego produktu Adobe.

Jaack
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Thomasso Zobacz posta
    To jest nowa OFERTA! Do 2 grudnia dla wszystkich, nawet nieposiadajacych ani jednego wczesniejszego produktu Adobe.
    No to cofam to co napisałem. Świadczy to tylko o tym że Adobe mięknie rura. Najpierw chcieli więcej kasy, później zrobili tańszą opcję dla posiadaczy pudełkowych pakietów CS. Obecnie już nie stawiają nawet takiego wymogu. Pozostaje poczekać dłużej... aż cena spadnie jeszcze niżej.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jaack Zobacz posta
    No to cofam to co napisałem. Świadczy to tylko o tym że Adobe mięknie rura. Najpierw chcieli więcej kasy, później zrobili tańszą opcję dla posiadaczy pudełkowych pakietów CS. Obecnie już nie stawiają nawet takiego wymogu. Pozostaje poczekać dłużej... aż cena spadnie jeszcze niżej.

Myslę, że może to być próba podciągnięcia wizerunku po niedawnej wpadce kiedy wyciekło im sporo haseł użytkowników.

Tak, czy siak - oferta całkiem intratna.

T.

Jaack
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Thomasso Zobacz posta

Myslę, że może to być próba podciągnięcia wizerunku po niedawnej wpadce kiedy wyciekło im sporo haseł użytkowników.

Tak, czy siak - oferta całkiem intratna.

T.
    Nie pozostaje nic innego jak sprzedać posiadanego CS5 i wejść w tą nową promocję.

Moderator Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar nightelf
    Mieszka w
    Olsztyn/Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria

Jakoś mam obawy przed nabyciem programu tylko w formie czasowej licencji.
    Wolę przepłacić za wersję pudełkową bez limitu czasowego.
    "Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
    E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
    moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez nightelf Zobacz posta
    Jakoś mam obawy przed nabyciem programu tylko w formie czasowej licencji.
    Wolę przepłacić za wersję pudełkową bez limitu czasowego.
    Dyskusyjne. Ja wolę płacić co miesiąc te 50-60 pln (w tej wersji mam i PS i LR) i mieć automatyczne aktualizacje, i dostęp do 20GB przestrzeni w chmurze Adobe (zawsze coś).
    Jednorazowo jak amatora nie stać byłoby mnie na zakup programu (i zamrażanie sobie gotówki), który sam jeden kosztuje między 3000-4000 pln.

Mi się ta opcja bardzo podoba i pasuje i z niej skorzystam.

T.