Ostatnio edytowane przez Saboor ; 12.12.13 o 17:06
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Takie moje szufladowe zdjęcie - chciałam dwie rzeczy - pokazać ruch i spojrzenie dziewczynki w tle.
Taka sytuacja- podchodzi ojciec z dwoma dziewczynkami do karuzeli, kupuje bilet tylko dla jednej, druga zostaje i musi zadowolić się oglądaniem.
W trakcie robienia zdjęcia (chwilę to trwało zanim namierzyłam krzesełko karuzeli w odpowiednim miejscu) zobaczyłam, że scenę obserwują dwie inne twarze...., potem już w domu zobaczyłam jeszcze jednego świadka tej sceny.
(pogubiłam się w numeracji)
Genialne jako zdjęcie + opisSamo zdjęcie nie oddaje w pełni emocji (może kwestia kadrowania, ale podejrzewam, że nie było z czego wycinać), jednak razem z opisem tworzy świetny duet.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ciekawa jest zdublowana twarz na szybie i dziecko na brzegu kadru po prawej. Podoba mi się również przechył kadru - a raczej jego rozhuśtanie. jednak bohaterka na huśtawce trochę się zlewa z tłem. Te dorosłe postaci wydają mi się zbędne. Ogólnie mam wrażenie zdjęcia-etiudy, zdjęcia-zapowiedzi, trochę niespełnionej obietnicy. Jakby się tak zaprzeć to z takich wciąż powtarzanych, niespełnionych obietnic można całą poetykę stworzyć(nie ma pojęcia jak - nie moja działka) - ale to jeszcze nie jest zdjęcie tego rodzaju.
Wątek ucichł był, szkoda...
Chciałbym jednakże by szacowne grono wyżyło się na mojej fotce... Dzisiaj zrobiona, od ponad miesiąca wybieram się na wschód ale ciągle zniechęcała mnie aura. Wschody były ładne nie raz, tyle że brak zimy ze śniegiem, kolejny raz to samo miejsce wielokrotnie prze ze mnie fotografowane i pokazane jakoś zniechęcało. I tak powstał ten nieco ponuro-kolorowy obrazek...
Co tu się znęcać? Pięknie jest![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja