Popieram.
Odniosłem wrażenie, że w tym wątku dążymy do pokazywania zdjęć nieszablonowych, niebanalnych kadrowo, zaskakujących treściowo, idących w poprzek utartych podziałów i naprzeciw trendom wyznaczanym przez złoty podział, by poprzez rozmowę wysnuć prawdziwe lub błędne wnioski odnośnie kondycji autora, dychotomii trójwymiaru w dwóch wymiarach oraz transcendencji i immanencji naszego tu i teraz![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
A dlaczego? Miałeś tracheotomię?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Jak widzę na Forum wciąż za mało jest wątków w stylu "Co dziś zjadłeś na śniadanie", "Ilu włosów ci wypadło w tym tygodniu", "Luźne gatki potężnej gromadki" "Jak dobrać pasek do luźnych gatek" i tak dalej i tak dalej.
Przecież nie ma żadnego obowiązku żeby wypowiadać się w wątkach, które nas nie interesują. Zawsze można drastycznie podnieść jakość Forum wpisem w wątku typu "Pokarz swojego wiewióra" - wszyscy zainteresowani będą zadowoleni, punkty reputacji osiągną poziomy trzy a z czasem pewnie i czterocyfrowe. W czym problem?
Czytając ten wątek nie mogłem się powstrzymać - no nie mogłem. Ten wątek to takie dzielenie włosa na cztery lub coś w tym stylu, siedząc przy stercie opróżnionych flaszek i dodatkowo w kłębach dymu z fajek, papierosów czy trawki. Macie i sobie obrabiajcie fotę i mi tyłek jak tylko chcecie - pole do popisu i do interpretacji macie pełne
. Cieszcie się, że zapodałem wersję soft bo chodziła mi pogłowie taka wersja hard
7. "Życie pełną gębą"
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 27.11.13 o 13:21
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak widac to kibel tego naszego nowego skoczka narciarskiego.Ostatnio twierdzil,ze cora zrzarla koste z kibla i musial do lekarza z bidulka jechac.Tu czarno na bialym widac,ze kostki nie widac.Widac z tego ,ze to jego kibel musi byc,bo u niego tez juz kostki nie ma bo zostala zrzarta.
Ps.Troche zbyt ostre w centrum w stosunku do ostrosci na zewnatrz.Zbyt duza roznica potencjalu w ostrosciach.Zatrzymalo mnie na dluzej to zdjecie,nie na bardzo dlugo ale na dluzej niz inne takie podobne z mniejsza roznica potencjalu w ostrosciach.Ale to tak juz jest,ze pstryk jak ma potencjal to juz jest ze ho ho ho i zatrzymuje..
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie