Zalatuje mi tu ilustracjami z "Bajki Robotów" S. Lema.
Zalatuje mi tu ilustracjami z "Bajki Robotów" S. Lema.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnie już mniej bajką trąci![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Prawdę powiedziawszy to nie wiem... wpadłem przed samym zamknięciem do CH M1 w Czeladzi. Jak później doczytałem (na ich stronie), przez około miesiąc prezentowana była wystawa pt. "Filmowe roboty". Byłem tylko przy jednej "wystawce", myknąłem kilka fotek, nie zdając sobie sprawy, że w innych częściach CH stało ich (robotów) więcej...
Więcej archiwalnych informacji tu:
http://zabrze.naszemiasto.pl/tag/roboty-filmowe-m1.html
No to siup, w górę szklana i do kiblowaniaZrobione i obrobione telefonem. Starałem się dodać trochę widoczków, ptaków, strachu - chyba tak lubicie, co?
![]()
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
A tu wersja - pupilek z panciem na spacerze
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ