Lizanko
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ostatnio edytowane przez Pilek ; 9.06.15 o 21:29
E-M10|20 1.7|45 1.8
E-510|14-42 3.5-5.6|40-150 4-5.6|Metz 48 AF-1
OM-2|24 2.8|35-70 4|50 1.8|135 3.5
Mój wątek | Moja Galeria | Flickr
Nie mam czasu na tradycyjne "focenie" aparatem, ale telefon mam zawsze przy sobie, więc na tyle ile mi pozwala czasem go używam. Nie obraźcie się, że dowalę większą ilość zdjęć, ale nie wiem kiedy znowu będę miał chwilę coś tu wkleić..
Wszystko z LG G3 (nomen omen, lada dzień sprzedaję, bo jedzie G4 [i jego full manual, yes!] )
Poprawiane w Snapseed mobile - na kompie też już mam, + trochę lajtruma, którego jakoś coraz mniej używam..
Przepraszam, jeśli wcześniej już jakieś wklejałem..
1.
2.
3.
4.
5.
6. Dachy Żerania FSO
7.
8.
9. Nowa cała drugalinia Metra (Świętokrzyska)
10.
11.
12. I trochę z pracy (EPWA)
13.
14. Słynne ostatnie lądowanie awaryjne A380 (800) - trochę stresu było, wszak liczba 510 pax'ów (czyt. pasażerów) + 30 członków załogi do ogarnięcie zrobiła wrażenie..
15. dla porównania obok stoją bombardiery
16.
17.
18. i taka tapetka ET (Echo Tango)
Zgodzę się z Tobą w 100% - normalnie zabawa jak 102 i efekt raz dwa i to efekt w 95% bardzo dobry. Wczorajsza moja fota w galerii to panoramowanie z iPhona i wcześniej też ruiny zamku z fosą wrzucałem
Spróbuj sobie zrobić panoramowanie wertykalnie na jakiejś wysokości, raz tak zrobiłem stojąc na balkonie i z tego mogą wychodzić ciekawe i śmieszne efekty
Tutaj chciałem ale nie zdążyłem złapać tego co chciałem i to jest ból aparatów w telefonie, kiedy przydałby się szybki normalny zoom i szybkość samej obsługi urządzenia. Pływał sobie zaskroniec w stawie ogrodu botanicznego w Łodzi
. Bydle niezłe - prawie z 1,5m musiało mieć na oko
Kolorowanka
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 10.06.15 o 00:50
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzisiejsze łódzkie deszczowe skrzyżowanie Al. Wyszyńskiego z Armii Krajowej
![]()