kon, co to jest? Z niczym mi się nie kojarzy, ale pewnie to kwestia wyobraźni![]()
kon, co to jest? Z niczym mi się nie kojarzy, ale pewnie to kwestia wyobraźni![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Sam sobie odpowiedziales.
Wy to się nie znacie na zdjęciach z telefonu hihi
Zdjęcie z telefonu to musi być zdjęciem (przeniesieniem) zdjęcia z aparatu do telefonu i wtedy jest prawdziwym zdjęciem z telefonu hihi
Jako, że mam wielki sentyment do BlackBerry to dzisiaj swojego staruszka BB zmieniłem na BB Q5 i taka pierwsza fota z niego
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kuleczka to zarąbista sprawa, nawet lepsza od trackpada. Użycie kuleczki z shiftem lub enterem to najlepsze rozwiązanie w telefonach do kasowania wiadomości lub ich części. Moje pierwsze BB to było bodajże 8310 CURVE (fajne są curewki). Jedno BB utopiłem w kiblu - myślałem, że mi je ukradli ale znalazło się po 24 godzinach bo tenże kibel zapchał się a sprawcą tego zapchania było BB
![]()
Z10 jest fajny ale odrzuciłem go z góry z powodu dotykowej klawiatury a ja nie cierpię dotykowych klawiatur a maili piszę z telefonu bardzo dużo. No to zostało mi Q10 lub Q5 więc wybrałem Q5 bo tańszy a mnie telefon potrzebny jest do kilku rzeczy - dzwonić, mailować, mieć dostęp do internetu i musi czasami służyć za punkt dostępowy do internetu. Ma to wszystko co potrzebuje a reszta to wodotryski nie warte dla mnie przepłacenia bo z nich prawie nie korzystam a jak już to mam do tego iPada mini 64![]()