Świetny wątek, świetne zdjęcia, jaskinia cudowna![]()
Świetny wątek, świetne zdjęcia, jaskinia cudowna![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo fajna relacja z egzotycznej podróży. Super zdjęcia z jaskini - wyrazy uznania![]()
Pięknie pokazujesz TO egzotyczne jeszcze miejsce.
Foto z Batumi (szczególnie te posezonowe") - wyśmienite.
Piękna ta jaskinia i foto świetne.
Pozdrawiam i dziękuję za tak piękną "wycieczkę"![]()
cieszę się że się podobałoJaskinię Prometeusza każdemu polecam do obejrzenia... miejsce na długo zostające w pamięci.
Waruga - plaże są kamieniste ale bardzo przyjemnie się po tych kamyczkach chodzi czy się plażuje... są okrągłe, im bliżej wody tym mniejsze... można naprawdę je polubić. No nie ma tego problemu co na piaszczystych plażach że piasek wciska się wszędzie...
Fajne, fajne... wiem, kiedyś pisałeś, że nie przepadasz za takimi wpisami ale co mi tam - trzeba dać znać, że się zagląda![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wiesz, założyłem ten wątek w fotografiach początkujących licząc na komentarze, uwagi - tu popraw, tam wyprostuj, a tu trzeba było lepszego kadru poszukać. Ale widzę że Wy przyjmujecie te zdjęcie i tę opowieść z radością i otwartością dokładnie taką samą jakie towarzyszyły mi gdy wędrowałem po kraju królowej Tamar. Chyba poproszę modów o przeniesienie wątku do działu z fotografią podróżniczą![]()
Bo fajnie się ogląda i czyta. Jak jaskinie wrzuciłeś, to myślałem, że wątki pomyliłem![]()
The question is, who cares?
Dawaj dalej, my chcemy oglądać ciekawe foty, a nie szukać na nich pijanych pikseli.![]()
Do tego są inne wątki.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|