niuanse, ale jakie ważnefaktycznie, niewielka zmiana a zdjęcie robi się fajniejsze. Do kompletu można by jeszcze występlować tego badyla na pierwszym tle... Dziękuję za poradę i proszę o więcej uwag
![]()
niuanse, ale jakie ważnefaktycznie, niewielka zmiana a zdjęcie robi się fajniejsze. Do kompletu można by jeszcze występlować tego badyla na pierwszym tle... Dziękuję za poradę i proszę o więcej uwag
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Odbyłem wycieczkę po Gruzji Twoim okiem i mi podobają się zdjęcia oraz forma przekazu, opisy zdjęć.
Tak z ciekawości jaki konkretnie obiektyw? Samyang 7,5mm? Wnioskuję, że manualny bo nie ma danych co do przysłony, ogniskowej i czasu. Tak nawiasem mówiąc nie widać za bardzo, że to "rybie oko". Dobrze skorygowane zdjęcia. Przyznam, że nie przepadam za zniekształceniami obrazu z takich obiektywów, a u Ciebie tego nie ma.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Czyżby skrypt Olympusclub wycinał EXIFy? w Gruzji zdjęcia robiłem E-M5 z obiektywami: Panasonic 7-14/4,0 + Panasonic 25/1,4 + Olympus 60/2,8. Te na szerokich kątach są właśnie z Panasonica.
fajna relacja, nadrobiłem sobie kilkupostowe zaległości![]()
Miałem kiedyś obydwie zainstalowane. Gdzieś tam po aktualizacjach Firefoxa Exif Viewer mi zaginał. Ale masz racje, zainstalowałem ponownie Exif Viewer i ten pokazuje poprawnie. Wolałem jak dotąd ewentualnie podglądać tym FxIf. Podaje podstawowe i wystarczające informacje. Exif Viewer za dużo zbędnych wyświetla moim zdaniem choć będę musiał starać sie weryfikować jednym i drugim jak widać...