Saboor fajnie pogrzebałeś, ja w swoich głównie tylko poprawiałem balans bieli. Dzięki.
Saboor fajnie pogrzebałeś, ja w swoich głównie tylko poprawiałem balans bieli. Dzięki.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
Efekt super
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Z dzisiaj mam takie o to zdjęcie z zamku w Chudowie. Próbowałem uzyskać jakiś ciekawy efekt i wyszło coś takiego.
[31]
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
No nie wiem, dużo wolnej przestrzeni u góry, dół w czerni. Modelka nieco ucięta.
Co chciałeś uzyskać?
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Tak jak wspomniałem to jest tylko próba i chciałem pokazać jak wyszło. Samo zdjęcie miało ukazywać po trochu styl "vintage" tzn wypowiałe kolory, dużo cieni itp.
Na poprawę humoru upolowałem cycatą
[32]
Nawet ciężko coś ze zdjęciem pokombinować, bo maleństwo wstawiłeś (fot. 31).
Fotka obrócona w lewo według mnie niewiele wnosi. Za przedpiścą za dużo pustego i dziewczyna, mimo że fajna, to traci się na tym zdjęciu. W lewym górnym rogu jakiś czarny róg Ci wyszedł - pewnie pozostałość po jakiejś gałęzi, ale wg mnie do usunięcia.
Co do pomysłu "na pastelowo", to mi się podoba.
Fotka 32. CiekaweZrobiłbym dwa kroki w lewo
![]()
Ostatnio edytowane przez ahutta ; 6.01.14 o 19:39
The question is, who cares?
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzięki za komentarze. Mirek ja takich patentów nie znam hehe, ale dzięki za podzielenie się wiedzą.
Dla tych co się nudzą i chcieliby się pobawić daję linka do ORF'a i pełnego rozmiaru mojej przeróbki.
http://tinyurl.com/qgo2zq4