Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
Ładne.
Musisz się jeszcze wybrać do Demianowskiej Jaskini Wolności.
Szczena Ci opadnieale to dopiero na wiosnę
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak będę znów gdzieś w okolicach to chętnie odwiedzę
PS. Cena biletu do jaskini bielańskiej wynosi 7 euro, a za możliwość robienia zdjęć trzeba dodatkowo zapłacić 10 euro oraz nie można używać statywu.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mam jeszcze takie o!
[30]
Fajna ta jaskinia i fotki też, szkoda tylko, że trzeba tyle bulić za robienie zdjęć
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dawniej w Demianowskiej było za foto 5 koron słowackich, w Bielańskiej zero.
Teraz się nauczyli![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wiesz, coś za coś. Jak wprowadzili euro to pasa trzeba zaciskać. Żarełko mają w miarę tanie, nawet czasem jedziemy z Marysią do ichniejszej knajpy. Ale usługi, technikalia, ciuchy, buty to drożyzna.
Dlatego przyjeżdżają do Sącza, Gorlic na zakupy, a ja po piwo do nich bo dobre mają![]()