ano właśnie to drzewo, i kolory tu pewno Mirek o wiele lepiej wyłoży Ci co i jak ale co nieco za mocno podciągnąłeś, niebo i trawa np, no i twarz jakoś za czerwona jak na moje oko.
ano właśnie to drzewo, i kolory tu pewno Mirek o wiele lepiej wyłoży Ci co i jak ale co nieco za mocno podciągnąłeś, niebo i trawa np, no i twarz jakoś za czerwona jak na moje oko.
Wieczorkiem po pracy spróbuje stonować to trochę i skadrować i pokażę efekt.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
ok. ja późnym wieczorkiem dopiero będę, postaram się zaglądnąć.
[14] Wersja "Żona w polu" :P bardziej naturalnie.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
trochę fioletem zalatuje ale twarz lepiej, o wiele lepiej, kadr też mi bardziej podchodzi.
Dużo zależy od monitora, ja pracuje na laptopie ze zwykłą matrycą matową więc kolory dostaję niezbyt idealne. Musiałbym na TV odpalić i porównać co by mieć punkt odniesienia.
Nie zganiaj na kita.Jesli staniesz w odpowiedniej odleglosci i majac daleko tlo to i kit poradzi.Wierz mi.To nie kit jest panem fotografem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
W moim odczuciu i na moim ekranie zdjęcie, które wkleiłeś wpada całe bardzo w kolor niebieski (?) albo ze mną jest coś nie tak![]()