|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Rewelacyjnie to zrobiłeś Alnico. Dzięki.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
Topaz DeNoise i TopazInFocus można zastosować w Lightroomie i PSie. DeNoise - jeden z nailepszych odszumiaczy nastawiony głównie na jak najlepsze oddanie detalu, InFocusem oprócz ostrzenia można próbować ratować nietrafione i poruszone zdjęcia z nieraz niezłym skutkiem. Do ściągnięcia triale ze strony Topaza - warto się pobawić, choć grozi to nieodartą chęcią kupna. Swoją drogą Gimpa też polecam, można robić nim cuda
![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Powiedz mi jak to odpalić w Lightroomie? Ściągam, instaluję i co dalej ?
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
tu instrukcja:
https://support.topazlabs.com/hc/en-...1347-Lightroom
Dzięki za pomoc![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Bawię się tym Topazem ale za chiny nie mogę uzyskać takiej jakości i ostrości jak Ty zrobiłeś Alnico? Mógłbyś coś podpowiedzieć?