Mi się podoba, szczególnie a.
Mi się podoba, szczególnie a.
A co sądzicie o zasadności użycia tego typu obróbki w fotografiach gdzie występuje takiego typu zabudowa, stara, zniszczona ? Czy nie zyskują zdjęcia waszym zdaniem, przez nadanie "innego" klimatu?
było sobie życie
Moim zdaniem zyskuja (oczywiscie przy dobrze zastosowanym corssie). Bardziej czuc, ze to stare zabudowania, niedzisiejsze. Tak, mysle, ze to dobry pomys.Zamieszczone przez fotomic
Dokładnie. Wybierz perełki, bo w sumie strasznie poodobne ujęcia zamieściłeś.Zamieszczone przez fotomic
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja mam ambiwalentny stosunek do obróbki plików graficznych tak, by przypominały film.
Niemniej, odbiór zdjęcia faktycznie inny.
Może masz racje, za dużo na raz, za dużo podobnych, myślę że to spowodowany tym że muszę przypomnieć sobie jak sie robi zdjęcia, miałem duży zastój. Mam pomysł na to miejsce, myślę że następnym razem będziej lepiej.Zamieszczone przez grizz
Igrabun, suchar, mam podobne zdanie
było sobie życie
całkiem przyjemna seria i ze względu na użyty obiektyw i sposób jego widzenia nie można się nudzić. Pozdrawiam.