Uwielbiam Tatry, piękne foty, dla mnie wszystkie ekstra
Pozdrawiam
Uwielbiam Tatry, piękne foty, dla mnie wszystkie ekstra
Pozdrawiam
Zdjęcia te zostały zrobione na początku Października 2013. Bohaterami w tym wypadku są, najwyższe szczyty Tatr, a zarazem jedne z najbardziej okazałych widoków w Tatrach.
Począwszy od lewej mamy:
4. Widok z Łomnicy, 2634 m n.p.m.
L - Gerlach / Gerlachovský štít, 2655 m n.p.m.
P - Lodowy Szczyt / Ľadový štít, 2627 m n.p.m.
5. Widok z Łomnicy, 2634 m n.p.m.
Słowacja i stacja górna kolejki, czyli jeden ze sposobów wydostania się na szczyt
6. Widok z Łomnicy, 2634 m n.p.m.
Tutaj widok z miejsca gdzie stawia się ostatnie kroki po przebyciu trudnej pieszej drogi z Łomnickiej Przełęczy
OM-D E-M5 + Samyang 7,5 mm
A450 + Sigma 10-20 mm f/3.5
![]()
Ostatnio edytowane przez aallen ; 12.11.13 o 23:19
Najbardziej podoba mi się drugie, przepiękne widoki.
Olympus OM-D E-M5 | Olympus 12-50| Olympus 45mm f/1.8 | Panasonic Leica 25mm f/1.4
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Faktycznie masz rację. Robiłem zdjęcia zarówno A450 i OM-D. Te dwa pierwsze to faktycznie z A450. Z OM-D mam praktycznie identyczne wykadrowane na APS-C i się pomyliłem,Coś się z EXIFami nie zgadza.
jednakże coś musiało przez program sie przemielić bo ostatnie pokazuje EP3 a ja EP3 nie fotografowałem. Istnieje możliwość podmiany przypadkowej lub nadpisania w jakis sposób EXIFA ?
Zdjęcia super, w tym roku udało mi się być w Tatrach kilka razy
E-M5 12-40 60
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Uwielbiam Tatry działają niczym magnes, wspaniałe foty