Po fatalnym stanie tych grobów widać, jak "wielkie" one mają znaczenie dla ludzi, przejawiających jakiekolwiek uczucia względem tego miejsca.
Po fatalnym stanie tych grobów widać, jak "wielkie" one mają znaczenie dla ludzi, przejawiających jakiekolwiek uczucia względem tego miejsca.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip, nikt im niczego nie nakazuje. A jeśli religia, polityka, tradycja, przyzwyczajenie, niewiedza, rodzice, szkoła czy cokolwiek innego zachęca ich do działania i przekonań niezgodnych z elementarnymi zasadami logiki, a ktoś temu ulega, to nie widzę powodu, aby tego faktu nie zauważać i o nim nie wspomnieć, co dość enigmatycznie nazwałeś "chlapaniem".
Cmentarz to nie miejsce na gołe cycki. To, że miejsce niszczeje pozbawione jakiejkolwiek ochrony nie usprawiedliwia faktu skakania po walących się pomnikach.
Zresztą. Jakie społeczeństwo, takie sądy, tacy posłowie i również niski poziom empatii.
Rolleicord, Canon
flickr
Empatią radzę kierować się wobec tych, którzy jej potrzebują: innych istot zdolnych do odczuwania. Traktowanie z empatią kamiennych płyt to moim zdaniem strata czasu, ale co kto lubi...
Jakby zrobili sobie taką sesję na grobie kogoś dla ciebie bliskiego , albo i może na grobie kogoś z twojej rodziny , to ciekawe czy myślałbyś tak samo.
Albo może gdy ty będziesz leżeć w jakimś grobie to może ktoś sobie zrobi sesję taką na twoim grobie.
Miałbyś coś przeciwko temu ?
Pieniactwo jest podobno jedną z cech charakterystycznych Polaków...
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Moi drodzy, ale może lepiej dyskutować o granicach sztuki, bądź taniego lansu a nie o koncepcji czym jest a czym nie jest obraza uczuć?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jakby się zastanowić to obraża uczuć religijnych jest czymś w rodzaju granicy sztuki.
No dla mnie jest.