Podpisuję się pod ahutta.
Podpisuję się pod ahutta.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
The question is, who cares?
No panowie ale chyba nie ma co porównywać pokolenia wychowanego w komunie z dwoma programami TV i podejściem do pracy typu od 7-15. Dziś mamy pokolenie MTV, Big Brotherów i reality show typu "coś tam Shore" - proponuje zobaczyć na MTV fragment tego reality a wszystko stanie się jasne
Pewnie za 20 lat obecny bohater naszych rozważań będzie wspominał jak to grzecznie było za jego czasów
Co do zdjęć to mnie się nie spodobały - ale cały czas pamiętam Cię z serri londyńskiej, która była dla mnie więcej niż bardzo dobra.
Tylko widzisz, wtedy to cieszyły proste rzeczy.
Jakiś żart, jakiś figiel, jakaś "niesubordynacja"
Dziś się porobiło tak, że wszystko wolno, więc poszukiwania niektórych młodych idą w jakimś dramatycznym kierunku, bo komu uda się dziś "zaistnieć" wkładając polonistce Playboya do dziennika, czy białe myszki do aktówki?
Poza tym myślę, że wiele w tym wszystkim na blogu jest zwykłego pozerstwa - linkowanie tego na forum - w myśl zasady - "byle mówili" - co, jak by nie mówić, udaje się, na niejednym już forum....
Włożyliśmy kiedyś kaktusa z doniczką do torby nauczycielki
Z dobrych tematów...wywołaliśmy kiedyś nauczycielkę podczas klasówki z klasy.
Siostra kolegi o umówionej porze zadzwoniła do pokoju nauczycielskiego, że niby z kuratorium oświaty dzwoni. Było jakieś 10 minut na szybkie odświeżenie wiedzy podczas sprawdzianu.
W technikum to już grubo szło, się bożonarodzeniowymi nalewkami trochę struliśmy, pite w 5 osób w kabinie w kiblu. Potem koledzy zasnęli na podłodze, ja w drodze powrotnej do domu zarzygałem pół miasta. Działo się czasami, działo.
Rolleicord, Canon
flickr
Się tak zastanawiam, czy ta dyskusja to OT czy nie OT
Pozdr
Z tym Playboyem to nie zapomne, nie nauczycielce tylko ksiedzy do torby wsadzilismy, z drugiej strony wcale go to jakos nie zdziwilo
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
czym się trujesz, jest cool, wszystko wolno... dokopać belfrowi... ups, a może Autorowi tego wątku... tfu, stare nawyki że z szacunku dla innych "Autor" napisałem z dużej litery... to jest takie słabe, luzik napiszę i z małej "autor" ... wszystko wolno.... wszystko wolno się pier.... (ups znowu stare nawyki nie pozwoliły mi dokończyć tego słowa) wszystko wolno chyli się ku upadkowi... więc 3m się trujesz? nie wiesz jeszcze o co kaman?